Stevie G: - Spillernes skyld

Etter tre strake ligatap legger den nye kapteinen skylden på spillerne. Gratulasjoner til Sjølund og Pongolle. Ny ordning for salg av kampbilletter online.

Steven Gerrard sier at spillerne er de eneste som må ta skylden for de tre starke ligatapene de røde er påført, og ikke utelukkende manager Gerard Houllier. Den nyutnevnte Liverpool-kapteinen beskriver snakk og antydninger om at manageren er under et intenst press som sludder.

 

- Det er sludder å begynne og snakke om manageren og hans posisjon. I det store og hele er det opp til spillerne og hva vi presterer ute på banen. Dersom vi ikke gjør det på banen, skuffer vi oss selv og manageren. Det er tull å prate om at sesongen er over på nåværende tidspunkt. Har vi dagen kan vi slå alle i denne ligaen, og det gjelder også for Manchester U og Arsenal. Og hvis vi klarer å skaffe oss en del gode resultater etter hverandre, vet man ikke hva som vil skje. Andre lag vil også ha en dårlig periode. Vi må bare håpe at vi er på hugget når det skjer.

 

Stevie G påpeker at sesongens store målsetninger er å kjempe om trofeer, og kvalifisere seg for Champions League.

 

- Ingenting annet er akseptabelt, og jeg mener det, legger han til.

 

 

Gratulasjoner til Sjølund og Pongolle

Daniel Sjølund (utlånt til nyttår) ble i går svensk mester for Djurgården da Halmstad ble beseiret med 3-2 borte. ”Daja” satt på benken hele kampen, men har totalt spilt 17 seriekamper (778 minutter) og står bokført med to fulltreffere for Stockholms-laget. En serierunde gjenstår i Allsvenskan. Og Florent Sinama-Pongolle fyller 19 år i dag. Vi gratulerer.

 

Prioritet til ”e-season ticket”-abonnenter

For hver Premier League-kamp Liverpool spiller på Anfield har det denne sesongen vært lagt ut 500 billetter til online-salg på liverpoolfc.tv. Disse har blitt revet bort i løpet av det første minuttet. Nå gjøres disse billettene kun tilgjengelig for supportere med såkalt ”e-season ticket”. Bare hvis disse ikke blir utsolgt, vil de bli tilgjengelige for andre.