Stolt Houllier etter storseier

Stolt LFC-manager etter storseier. Heskey føler ikke han har noe å bevise. Xavier ferdig i Gala.

Stolt Houllier

Gerard Houllier var naturlig nok svært tilfreds med sitt lags innsats mot Hong Kong i dag tidlig. I steikvarmen presterte spillerne meget godt, og anført av en meget opplagt Milan Baros samt Emile Heskey vant Liverpool hele 6-0. "Jeg er veldig stolt over spillerne og de gjorde det ekstremt bra til tross for varmen. De fortjener honnør for det. Vi spilte god fotball og skapte sjanser. Samtidig var pasningsspillet bra", oppsummerer Gerard Houllier som er fornøyd med hele oppholdet i Asia. "Treningsnivået har vært høyt og vi har spilt godt i begge kampene. Vi er ikke der enda, men nivået vi har kommet opp på er helt klart bra"; sier en fornøyd manager.

Det franske supertalentet Anthony le Tallec (bildet) noterte seg for sin første scoring for Liverpool, mens Vladimir Smicer scoret det første målet før pause.

Heskey i form

Emile Heskey har vært gjenstand for høylytt kritikk både av kommentatorer og tilskuere den siste sesongen, men den store spissen føler ikke han har noe å bevise. I dag fortsatte han den positive utviklingen han har hatt i sommer og noterte seg for to scoringer mot Hong Kong. "Jeg synes ikke jeg har noe å bevise for noen. Selvsagt hadde jeg ikke min beste sesong i fjor, men laget spilte totalt sett dårlig. Jeg tror ikke det er mer press på meg enn de andre nå", sier Emile Heskey til liverpoolfc.tv.

Milan Baros slo etter hvert gjennom for alvor sist sesong, og i sommer har det gått rykter om at flere klubber var interesserte i å kjøpe £11M mannen. Nå kan det virke som han går mot en ny vår i klubben. "Jeg vil scor ei enhver kamp, og jeg føler meg veldig bra for øyeblikket. Jeg føler meg bedre enn i forrige sommer, da hadde jeg ikke fått mye pause på grunn av VM. Nå har vi hatt et par gode kamper her i Asia, og fortsatt har vi noen treningskamper å spille slik at vi kan fortsette den positive utviklinga", sier Emile Heskey.

Gala-slutt for Abel

Abel Xavier blir frigitt av den tyrkiske klubben Galatasaray på grunn av økonomiske årsaker. Portugiseren ble lånt bort for 12 måneder i januar men har slitt med å spille seg inn på laget og fikk bare 11 kamper for klubben. 30-åringen som er under kontrakt med Liverpool figurer ikke i Gerard Houlliers planer, og må nok se seg om andre plasser etter førstelagsfotball.