Stor interesse for høstens kamper

Sabra Sportsreiser melder om stor interesse for de største kampene i Premier League til høsten. Hong Kong programmet klart. Skal du på bortekamp i E-Cupen?

Bare 24 timer etter at terminlisten ble offentliggjort er snart de mest attraktive kampene til høsten utsolgt, sier Bård Thoresen hos Sabra Sportsreiser til liverpool.no. Manchester United er allerede utsolgt, men det jobbes nå med å sette opp ekstraturer, forklarer Bård. United og Everton ble lagt ut for salg i Kopite nr 8, slik at alle medlemmene har like stor sjanse til å melde seg på turen. Også denne sesongen er alle plassene revet bort før Houllier er tilbake fra ferie. – Vi regner med å ha pris og opplegg klart for ekstraturen tidlig i løpet av neste uke. Følg med på tursidene til Supporterklubbens eller ring Sabra over helgen, lyder oppfordringen. Ikke overraskende er det kamper som Chelsea, Arsenal og Leeds i tillegg til United som det har vært størst etterspørsel etter. På alle disse kampene er det fortsatt en del plasser igjen. Sabra og Supporterklubben arrangerer tur til samtlige hjemmekamper i ligaen. Disse ligger nå ute på nettet. I tillegg har vi satt opp tur til bortekampen mot Everton 30. august. Her går det an å kombinere med hjemmekampen mot Tottenham tre dager tidligere.

 

I dag kom den aller siste bekreftelsen på at treningskampen mot Hong Kong den 27. juli går som planlagt. Liverpool bekreftet for en uke siden at Asia-turen ville bli gjennomført til tross for utbruddet av SARS. I dag bekreftet også Hong Kong Football Association og sports marketing firmaet IMG at de røde spiller mot landslaget på Hong Kong Stadion.

 

Dersom  du skal søke om billetter til Liverpools bortekamper må du være medlem av European Travel Club. Medlemskapet koster £5 og gjør deg kun berettiget til å søke om billetter. Medlemskapet i seg selv garanterer ikke kampbillett. Som vanlig vil Tickets Office ta i bruk et lojalitetsprogram utover sesongen basert på hvem som har vært på kamper i tidligere runder. Søknadsfristen er 30. september.