Storfornøyd Smicer

Vladimir Smicer storfornøyd etter å ha inspirert Liverpool til seier mot Fulham. Houllier mener seieren burde vært større.

Smicer var tiltenkt en rolle på benken i går, men en nakkeskade på Danny Murphy like før avspark ga tsjekkeren en sjanse fra start. Liverpools nummer sju var en av hjemmelagets beste spillere i en kamp der han til tider terroriserte Fulhams forsvarere og hadde to målgivende pasninger. Seieren betyr at Liverpool ligger hakk i hel med Chelsea og Everton, og Smicer var veldig fornøyd med både lagets og egen innsats etter kampen: ”Det var en viktig seier for oss fordi vi ligger noen poeng bak og hadde ikke råd til noe annet enn tre poeng i dag. Det var en av mine beste kamper denne sesongen. Jeg har vært misfornøyd med stabiliteten min, men i dag hadde jeg to målgivende og hjalp oss til seier, og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg skulle egentlig starte på benken, men Danny ble skadet, og manageren plukket ut meg som erstatter, noe jeg var veldig glad for. Da jeg kom tilbake etter landskampene forrige uke, var jeg veldig høyt oppe etter Tsjekkias sterke resulater. Det er synd sesongen nærmer seg slutten fordi jeg føler meg i god form om dagen. Jeg liker ikke når jeg spiller dårlig og blir kritisert, men det er en del av gamet.” Et lite skår i gleden var det at både Chelsea og Everton vant sine kamper i går, men Smicer sa at Liverpool kun må tenke på sine egne kamper: ”Vi har ingen kontroll over deres resultater med mindre vi spiller mot dem selv. Alt vi kan gjøre er å konsentrer oss om å vinne alle våre fem siste kamper.”

Gérard Houllier var også fornøyd med lagets innsats i går, men han synes seieren burde vært enda større: ”Det var en velfortjent seier, og vi spilte til tider veldig god fotball i det som var en meget god Liverpool-kamp. Vi skulle ha avgjort kampen før, og både Michael og Milan kunne hatt hvert sitt hat-trick. Vi skulle definitivt ha vunnet mer enn 2-0. Hvis Milan hadde scoret på det ene angrepet, så hadde det vært en av sesongens vakreste scoringer. Et godt lag slår alltid tilbake etter et tap, og jeg sa til gutta at jeg var fornøyd med deres innstilling på trening denne uka. De var bestemte på å gjøre det godt, og det viste de i dagens match.”