Sveitser klar for Liverpool?

Ung venstreback sies å være på vei til Anfield. Eto’o påstår rød interesse. Derby håper å låne Neil Mellor. Liverpool favoritt i Carling Cup.

Arnaud Buhler

Ubekreftede rykter sier at Arnaud Buhler har skrevet under en 5-årig avtale med Liverpool.  Den 18-årige sveitseren vil imidlertid tilbringe neste sesong på lån til Aarau.  Buhler spilte på samme lag som Philip Senderos, som Arsenal nylig snappet opp foran nesa på Houllier, og som vant EM for U-17 landslag.  Venstrebacken skal koste om lag £750.000 fra Lausanne.  Vi understreker at det ikke er kommet noe offisielt fra LFC om dette.

 

Eto’o vil skifte beite

Samuel Eto’o viser nå at han er like kjapp i munnen som han er i beina.  Den 22-årige spissen til Mallorca og Kamerun sier at han har bestemt seg for å forlate feriestedet til fordel for en storklubb denne sommeren, og at Liverpool er en av to engelske klubber som er interesserte.  Eto’o sier at ”jeg er overbevist om at Michael Owen og jeg ville kunne danne et angrepspar som ville sørge for at forsvarerne ble hengende etter med tunga ut av kjeften.  Jeg ville gjøre fansen gal med mine scoringer og pasninger.  Jeg har kapasitet til å spille for hvilket som helst lag i verden.”  Samuel har imponert i Federation Cup, hvor han bl.a. scoret seiersmålet mot Brasil, etter å ha puttet 14 ganger i La Liga sist sesong.  Han vil ikke spille semifinale og eventuell finale i Federation Cup da han har reist tilbake til Spania for å være med i cupfinalen mellom Mallorca og Recreative Huelva til helgen.  Det at Kamerun også vil være involvert i African Nations Cup i januar og februar, bidrar til at det er lite sannsynlig at Liverpool kommer til å satse på å sikre seg en ny og ung afrikansk spiller.

 

Mellor i søkelyset til Derby

Et nettsted som følger Derby County påstår at klubben i The Midlands håper å sikre seg Neil Mellor på lån hele neste sesong.  Manager George Burley er på jakt etter en fysisk sterk spiss, og skal ønske seg scoringsmaskinen på Liverpools reservelag.

 

Tittelforsvareren er favoritt

Liverpool er installert som favoritt hos engelsk bookmakere foran årets Carling Cup, eller Ligacupen som mange fortsatt ynder å kalle turneringen.  De helrøde har vunnet cupen syv ganger, noe som er rekord.  Hvis du tror disiplene til Gérard Houllier gjentar bedriften vil du få igjen 6 ganger pengene.  For øvrig er oddsen: 7 – Chelsea, Newcastle  10 - Everton, Manchester United  12 – Blackburn, Manchester City.  Arsenal, som ikke har satset på denne cupen de siste årene gir 14 ganger tilbake innsatsen, det samme som Leeds og Tottenham gir.