Tap for Guthrie og Holmes

England U17 tapte mot Danmark i Åpent Nordisk. Uavgjort for U19 mot Coventry. Turnering i Australia neste for John Owens & Co. Darren Potter ikke lenger aktuell for U19.

Tap for England U17
Jordan Holmes og Danny Guthrie spilte samtlige minutter da England tapte 0-3 for Danmark i Åpent Nordisk Mesterskap i går kveld. Guthrie spilte med kapteinsbindet og var både aktiv og ballsikker. Han var en av de beste på et ellers svakt engelsk landslag. Jordan Holmes hadde langt større problemer på backen enn mot Island tirsdag. I den andre kampen i gruppa vant Norge 2-0 mot Island. England spiller sin siste kamp i gruppespillet på fredag mot Norge kl. 18.30 på Kapp, og stillingen i pulje A ser ut som følger: 1. Danmark 5-1 6p, 2. Norge 3-2 3p, 3. England 3-3 3p, 4. Island 0-4 0p. Søndag spilles plasseringskamper hvor gruppevinnerne spiller finale, gruppetoerne bronsefinale, etc.

Uavgjort for U19 - Australia neste
Liverpools eldste juniorlag spilte første treningskamp for sesongen mot Coventry på akademiet i Kirkby i går kveld. Stillingen ved pause var 0-0 etter at begge lags keepere hadde vartet opp med glimrende redninger. Kort tid etter sidebyttet ga Mark Noon Coventry ledelsen. Jason Massie ordnet utligningen for John Owens disipler etter en flott gjennombruddsball fra Darren Potter. "Det var en bra gjennomføring for oss på denne tiden av året. Vi byttet en del på laget i andre omgang for å gi alle sjansen og vi drar nå til Australia hvor vi får flere kamper og bedre mulighet til å forberede oss til sesongen," uttaler Owens til liverpoolfc.tv.

I Adelaide, Australia skal U19 delta i en turnering kalt "International Soccer Challenge Tournament".
Spilleprogrammet ser ut som følger:
Fredag 8/8  vs. Shanghai COSCO Huili Football
Søndag 10/8 vs. Malaysia Select
Tirsdag 12/8 vs. Hajduk Split
Fredag 15/8 Semfinaler
Søndag 17/8 Bronsefinale og finale
I den andre gruppa spiller Bayer 04 Leverkusen, Chievo Verona, Panathinaikos og Australia Institute of Sport.

Potter ikke aktuell for U19
John Owens forventer ikke at Darren Potter (bildet) er tilgjengelig for hans lag kommende sesong. Den irske U20/U19-landslagspilleren ble tatt opp på Melwood i juli for trene med førstelaget til tross for at han holder aldersgrensen for U19 i ytterligere et år. Flere har trodd at Potter likevel ville være aktuell for spill på det eldste juniorlaget med tanke på hvor stor førstelagstroppen er, men Owens avviser dette: "Darren kommer ikke til å spille for oss i det hele tatt kommende sesong. Han har flyttet til Melwood og det er praktfullt for ham. Jobben vår på akademiet er å hjelpe spillere med utviklingen deres. Darren har et steg videre og forhåpentligvis vil han spille en rekke kamper for reservene. Vi er glade på hans vegne."