Tar ingenting på forskudd

I kveld spilles den første semifinalen i ligacupen mot Sheffield Utd. Houllier demper forventningene før kampen.

Etter søndagens avansement i FA-Cupen, håper Liverpool på et nytt godt resultat i kveldens semifinale i ligacupen. Med et godt resultat på Bramwell Lane – og en seier mot Villa lørdag, kan klubben ha rundet et vanskelig hjørne etter nedturene den siste tiden.

 

Men først skal kampene spilles! Houllier understreket på gårsdagens pressekonferanse at Sheffield United var i utmerket form, hadde gjort det bra hittil i ligacupen – og var et lag som var i stand til å ta en Premier League skalp på en god dag. – Vi så alle hva som skjedde med Everton i helgen, og reiser derfor til Sheffield med størst mulig respekt. De er i tillegg et godt hjemmelag. Felles for alle cup-turneringer er at man må være på tå hev hele tiden, avsluttet manageren.

 

Mye fokus kommer til å være rettet mot unggutten Michael Tonge når kampen sparkes i gang klokken 21:00 i kvelden. Den tidligere Manchester United-junioren har fått en ny vår i stålbyen, og har gjort et par gode kamper på Englands U-21. Den angrepsvillige midtbanespilleren, som kan spille både på venstre kant eller rett bak to spisser, sier det er flatterende å få oppmerksomhet fra landets toppklubber. Liverpool skal være en av flere som har ”speidet” på Tonge den siste tiden.

 

Vi får se mer av Liverpool og Michael Tonge kan prestere på TV3 i kveld. Kampen starter klokken 21:00.