Thommo hardt ut mot BBC

Phil Thompson mener BBC Five oppfordrer til Emile Heskey hets. Mellor passerer milepæle? Diao på årets lag i Afrika.

Assisterende manager i Liverpool går i dag hardt ut mot BBC Five. Radiostasjonen oppfordret i går folk til å send inn emailer og synspunkter på hvorvidt Heskey bør få spille kvelden EM-kvalifiseringskamp mot Tyrkia. Phil Thompson beskriver utspillet til BBC som ”uakseptabelt” og mener stasjonen bør holde seg for god til slike ”kåringer”, hvor folk innbydes til å være kritiske, like før en viktig kamp. Thommo hørte på programmet på vei til gårsdagens reservelagskamp og mener media generelt har vært altfor krasse i sin kritikk mot spissen. Han sier videre at dette minner om en personlig vendetta mot den storvokste spissen.

 

Neil Mellor fortsetter å score for reservelaget. Etter gårsdagens mål står han totalt med 19 fulltreffere for 2. laget denne sesongen. Ikke siden 1987/88 har en spiller scoret mer enn 20 mål i sesongen på det nivået for Liverpool. John Durnin scoret for øvrig 23 mål i 1987/88. Bare 11 spillere på de 45 siste sesongen har klart å passere 20 mål for reservene i én og samme sesong. Rekorden holdes for øvrig av Alf Arrowsmith. Han scoret 33 ganger i 1961/62.

 

El-Hadji Diouf ble som kjent kåret til Afrikas beste fotballspiller for 2002 under en tilstelning i Johannesburg i går. Senegal forsynte seg grovt av hedersprisene for øvrig. Foruten å vinne kåringen som årets lag, ble tidligere landslagssjef Bruno Metsu kåret til årets manager. Både Diouf og Salif Diao kom med på årets lag i Afrika for 2002.