Thompson glad for pausen

Phil Thompson tror Premier League-pausen vil gjøre Liverpool godt. Owen tror på jevnt race. Kina-tur bekreftet.

På grunn av landskamper, blir det ikke noe Premier League-fotball før Lørdag 5. april, og assistent manager Phil Thompson er en av de som ønsker pausen velkommen: ”Man kan aldri vite helt sikkert hvordan en slikt avbrekk vil påvirke laget, men jeg tror mange av gutta våre vil ha godt av en pause selv om mange er opptatt med landskamper. En kan se på det på to måter. På den ene siden blir det et avbrudd i den gode perioden, mens på den andre siden har vi nå god tid til å forberede oss til den viktige kampen mot United.”

Michael Owen, som nå virkelig er på vei mot storformen igjen, tror ikke kampen om en Champions League-plass vil bli avgjort før i siste serierunde: ”Det var en viktig seier på søndag, for alle topplagene vinner, og det gjør det meget vanskelig å kvalifisere seg for Champions League. Vi vet at vi må konsentrere oss om å vinne våre kamper, og det greide vi mot Leeds. Vi hadde en svak 5-minutters periode rett før pause da vi slapp dem inn i kampen igjen på et tidspunkt da det hele skulle vært punktert. Det var viktig at Stevie avgjorde kampen med sin 3-1 scoring. Laginnsatsen var bra bortsett fra den lille perioden rett før pause.”

Rick Parry og Phil Thompson reiste i dag til Kina for å diskutere detaljene rundt Liverpools preseason-besøk til Kina fra 21. til 28. juli. De røde skal spille to kamper, og disse vil gå i Shanghai og i Hong Kong.