Thompson tror Liverpool vinner resten

Phil Thompson tror på seier i de seks siste ligakampene. Diouf tvilsom til Fulham-kampen, men Owen er friskmeldt. Collymore ny Southend-manager?

Etter det skuffende tapet på lørdag, vet Liverpool nå at det ikke er rom for flere feilskjær dersom man skal ha noen forhåpninger om å ta igjen Chelsea, og assisterende manager Phil Thompson er overbevist om at spillerne har det som skal til for å ta full pott i de gjenstående ligakampene: ”Det blir intet mindre enn hundre prosent innsats fra vår side. Vi kommer til å vinne alle våre gjenstående kamper – det skylder vi alle som har med klubben å gjøre. Vi var alle dypt såret etter lørdagens nedtur. Ingen liker å tape for Manchester United, spesielt ikke med 4-0, men likevel må man ta av seg hatten for det spillerne våre presterte . Stemningen var god i garderoben i pausen, og vi hadde virkelig troen på at vi skulle få noe ut av kampen. Vi visste at det neste målet ville bli avgjørende, og 4-0 ga ikke noe riktig bilde av kampen.”

El-Hadji Diouf er tvilsom foran lørdagens møte med Fulham etter å ha pådratt seg en såkalt ”soft tissue infection” i leggen. Diouf får behandling for skaden, men det er mye som tyder på at senegaleseren ikke vil bli klar til møtet med Jean Tiganas lag. En som derimot ser ut til å bli klar etter skade er Michael Owen, som nå er kvitt ryggsmertene han pådro seg i landskampen mot Tyrkia og som tvang ham til å stå over United-kampen.

Tidligere Liverpool-spiss og bråkebøtte Stan Collymore har hintet om at han kan være interessert i den ledige managerjobben i Southend etter at klubben fra Roots Hall nylig sparket Rob Newman. Collymore har ikke vært involvert i fotballen siden han brått forlot Real Oviedo for to år siden, men han er fortsatt en stor helt blant Southend-fansen etter hans periode som spiller i klubben. ”Jeg forlot fotballen med god grunn, men jobben i Southend er ledig. Jeg har mange gode venner der, og jeg vil ikke utelukke at jeg tar jobben," sa "Stan the Man."