To mål av Mellor – 90 minutter på Hamann

Neil Mellor scoret to nye mål da reservene vant 2-0, mens Didi Hamann tok et skritt nærmere ”comeback”. McAuley fornøyd med ny seier. FA-Cup kamp på TV.

Scoringsmaskinen Neil Mellor scoret to mål etter pause da reservene møtte Birmingham på Deva Stadium i går, før angriperen måtte halte av banen etter å ha fått en smell.  Det er imidlertid ikke en skade som ventes å være særlig alvorlig.  Pasningslegger til begge fulltrefferne var 19-årige John Welsh.

Reservelagstrener Hugh McAuley var fornøyd med kampen i det kalde været:  ”Det tok litt tid før vi kom i gang, men i andre omgang løftet vi tempoet atskillig og hadde et bedre pasningsspill.  Det var fortjent at vi tok ledelsen, vi jobbet hardere, og tilpasset oss forholdene.  Neil Mellor scoret to mål og vil være fornøyd over at han kom på scoringslista igjen etter at han ikke hadde mye flaks i siste kamp mot Bradford.”

Dietmar Hamann spilte i 90 minutter og ble bare bedre og bedre utover i kampen.  Tyskeren er nå høyaktuell til en plass minst på benken mot West Ham til søndag, etter at han har vært ute i halvannen måned med en skade i leggen.  Markus Babbel spilte også hele oppgjøret, og syntes ikke å være noe plaget av kneskaden han pådro seg i siste reservelagskamp.

Reservene har nå tatt 13 poeng på sine seks siste kamper og har begynt å klatre på tabellen igjen etter en periode med dårlige resultater.

Sky Sport har plukket ut oppgjøret mellom vinnerne av Liverpool/Crystal P og Leeds/Gillingham som sin kamp kl 14.00 søndag 16.februar i 5.runde av FA-Cupen.  Hvem som endelig møtes blir avgjort førstkommende tirsdag og onsdag.  TV2 har rettighetene til FA-Cupen i Norge, men det er usikkert hva kanalen vil sende fra neste runde.