Tur til Thailand og Hong Kong bekreftet

LFC har offentliggjort kampene under reisen til Østen i neste måned.

Etter mye frem og tilbake kan Gerard Houllier & Co endelig bekrefte at det blir tur til Østen i juli. Det er imidlertid gjort en endring i forhold til det først oppsatte programmet. Kampen i Shanghai erstattes av kamp mot det thailandske landslaget i Bangkok 24.juli. I Hong Kong spiller man som planlagt mot Hong Kong Select 27.juli til tross for at det lenge har blitt spekulert i at denne også måtte avlyses på grunn av frykten for SARS-viruset.

Gerard Houllier uttalte følgende om Østen-turen: "Hele laget ser frem til å spille i Bangkok og Hong Kong. Etter alle problemene med SARS er vi glade for å kunne gi våre fans i Hong Kong noe spektakulært å se frem til. Og vi har gode minner fra vårt tidligere opphold i Thailand." De røde var i Bangkok også foran 2001/02-sesongen. Da utspant det seg elleville scener utenfor spillerhotellet der fansen sto i kø for å et glimt av sine helter.

Det meste av pre-season programmet ser nå ut til å være spikret. Klubben håper i tillegg å arrangere et oppgjør mot en europeisk storklubb på Anfield lørdag 9.august istedenfor Barcelona som trakk seg. Et ennå ikke terminfestet oppgjør for reservene/juniorene skal også spilles mot amatørlaget Fleetwood Town.

Pre-season 2003

Dato

Avspark

Stadion/Sted

Motstander

on 16.jul

20.15

RheinEnergie Stadion

FC Køln

lø 19.jul

16.00

Gresty Road

Crewe

to 24.jul

 

Bangkok

Thailand

sø 27.jul

 

Hong Kong Stadium

Hong Kong Select

fr 01.aug

21.15

Amsterdam Arena

Ajax

sø 03.aug

18.30

Amsterdam Arena

Galatasaray

ti 05.aug

20.00

Pittodrie Stadium

Aberdeen