Ungt reservelag i kveld

Juniorkeeper debuterer mot Aston Villa. David Raven og Carl Medjani opptatt med landskamper. Richie Partridge nektet låneavtale.

Vanskelig oppgave for reservene

Med seniortroppen på vei tilbake fra Slovenia er det et meget ungt lag som Hugh McAuley tar med til Aston Villa i kveld.  Vertene er som vanlig høyt oppe på reservelagstabellen, og Liverpools nest beste er ventet å få det tøft i The Midlands.  17-årige Paul Willes vil få sin debut på reservelaget, og de eneste med en viss erfaring fra førstelaget er Richie Partridge og Zak Whitbread.

Liverpools lag:  Paul Willis, Stephen Vaughan, Andrew Wright, Adam Flynn, Zak Whitbread(bilde), Michael Foley, Richie Partridge, Darren Potter, Robbie Foy, Mark Smyth, Chris Butler.  Reserver:  Paul Lancaster, James Smith, Mark Jones, Daniel O’Donnell, Ryan Wilkie, Jason Massie.

 

EM-kvallik for unggutter

To unge spillere som normalt ville vært med reservelaget i dag er David Raven og Carl Medjani.  Raven har vært opptatt med kvalifisering til EM for U19 landslag, og hvor England vant sin første kvalifiseringsgruppe ved å vinne alle kampene mot Liechtenstein, Andorra og Russland.  Raven spilte 63 minutter i den første kampen, og var reserve i de to øvrige.

Medjani er sammen med Frankrike U19 i samme ærend, og hvor man neste uke møter Bosnia, Armenia og Ukraina.

 

Partridge ikke på lån

Rotherham skal ha gjort en henvendelse til Liverpool om muligheten til å få låne Richie Partridge, men Liverpool har sagt nei til klubben fra 1.divisjon.  En av årsakene er trolig at man behøver cover når El-Hadji Diouf reiser til det afrikanske mesterskapet i januar og februar.  Kontrakten til Partridge i Liverpool løper ut til sommeren.