VINN NESTE ÅRS LFC-TRØYE PÅ KOP FORUM!

Aktive brukere av vårt forum nikker gjenkjennende når de hører ordet ”laguttak-konkurransen”. Fjorårets suksess er nå tilbake. Logg deg inn og bli med i kampen om en ny Liverpool-drakt. Konkurransen er helt gratis.

Klarer du å lese tankene til Gerrard Houllier før hver eneste match, og på forhånd sette opp hvilket lag vår franske manager vil bruke. Det er dette laguttak-konkurransen går ut på.

KONKURRANSEREGLENE ER SOM FØLGER:

1)
Foran hver Liverpool-kamp fra og med nå og fram til sesongslutt (med forbehold om at enkelte kamper kan bli hoppet over pga. behov for ferie etc.!!!)kommer jeg ut til å legge ut en tråd  hetende: "LAGUTTAK-KONKURRANSE Liverpool - motstanders navn".
Under denne linken kan så dere som ønsker å delta legge ut startoppstillingen slik dere tror den blir. (NB: DETTE SKAL VÆRE EN REN KONKURRANSE-TRÅD. INNLEGGENE SKAL INNEHOLDE KUN NAVNENE PÅ DE 11 SOM STARTER. INGEN FORKLARINGER HVORFOR DERE TROR DET BLIR SLIK OG/ELLER DISKUSJONER OMKRING DETTE ELLER ANDRE TEMA)

2)
Deltakerne tipper de 11 som starter matchen. Posisjonen de spiller i er uviktig. Har man de elleve navnene riktig, gjør det ikke noe om man har de i feil posisjon (dette for å unngå misforståelser/uenighet om formasjon etc.)

3)
Har man hele laget til en match korrekt (alle navnene i startelleveren) får man 1 poeng. Den som har flest poeng ved sesongslutt vinner, og blir premiert med neste sesongs nye trøye, som man selvsagt får på "slipp"-dato. (Dersom flere ender på samme poengsum, blir det loddtrekning mellom disse om trøya)

5)
Dere deltar altså ved å legge det dere tror blir start-elleveren inn i "tråden" på forumet, som jeg oppretter i god tid før neste match. Dere får kun ett forsøk hver til hver kamp, og TIPSENE MÅ VÆRE LAGT INN MINST 6 TIMER FØR KAMPSTART. Tips som er lagt inn senere enn dette vil bli strøket.

7)
Brudd på ovenstående regler fører til diskvalifikasjon.

NB: Dersom du ikke er registrert med "profil" på Kop Forum fra tidligere, husk at dette må gjøres før dere blir med på konkurransen.