Vis din støtte !

Problemene på Anfield får bred oppmerksomhet overalt. LFCSCSB merker stor pågang og mange spørsmål både fra media og supportere.

Liverpool er i krise. Jakten på syndebukkene er i gang. I går ringte VG meg og spurte om supporterne ønsket å sparke Houllier og få inn en ny manager?  Til det svarte jeg at selv om en del selvsagt er kritiske til managerens disposisjoner, tror jeg det er ytterst få som alvorlig mener at Liverpool bør skifte manager.  Vi må ikke bli helt historieløse. 

 

For bare få måneder siden ble Houllier hyllet som den største manageren siden Kenny Dalglish.  Liverpool var ubeseiret og toppet ligaen.  Nå møter Houllier skikkelig motstand og kritikk for første gang siden han tok over roret på Anfield-skuta.  Dette har han delvis selv lagt opp til.  I de første sesongene sa han at Liverpool ikke var gode nok til å vinne ligaen, men at de skulle bli det.  Han har hele tiden minnet om at Liverpools lag var ungt og urutinert og at man trengte god tid til å utvikle seg til et topplag. Den tiden har supporterne gitt ham. 

 

Vi har vært tålmodige så lenge vi har sett fremgang.  Fjerdeplassen i ligaen ble tredjeplass året etter ogandreplass året etter det igjen.  Da blir det vanskelig å roe ned forventningene.  Så har da også Phil Thompson og Houllier selv kommet med klare uttalelser om at man nå er klar for å sloss om ligagullet.  Da må man også tåle at supporterne blir frustrerte og uttrykker dette når motgangen kommer.  Det er vel en supporters privilegium, er det ikke ? 

 

Likevel er det viktig at vi alle sammen ikke hiver oss på hylekoret og roper etter syndebukker.  Husk:  Det er i motgang laget trenger støtten mer enn noensinne !  "Walk On Through The Wind - Walk On Through The Rain"  heter det I sangen vår.  Ikke glem det !  På søndag er det ny TV-kamp.  Da heier vi mer enn noen sinne og viser alle at Liverpoolsupporterne er verdens beste !

 

PS: ”Blåtorsdag” på jobben for mange i går etter nederlaget mot Newcastle. Så også for oss i Supporterklubben. Utrolig nok – eller rettere sagt typisk nok – mottok vi nettopp i går svært mange (re) innmeldinger. Ordlyden var stort sett den samme: ”Jeg vil melde meg inn igjen! Det er nå laget trenger støtte, ikke når vi vinner trofeer!”

 

Ikke medlem av Supporterklubben?