Warnock til Coventry

Stephen Warnock lånes ut hele neste sesong, og får dermed tidligere lagkamerat Gary McAllister som sjef. 3 kamper til med Liverpool på TV.

Coventry og Liverpool er blitt enige om at Stephen Warnock om en 1-årig låneavtale.  Bare formaliteter skal gjenstå før scouseren er klar for The Midlands og 1.divisjon.  Manager og tidligere klubbkamerat av Stephen, Gary McAllister, var meget fornøyd over å ha sikret seg en solid forsterkning innen neste sesong:  -Stephen Warnock er en ung venstrebent spiller som kan benyttes både som venstreback og venstre kant, og også sentralt på midtbanen.  Han er en spiller som jeg prøvde å få hit i fjor, slik at jeg er veldig fornøyd over å ha fått tak i ham nå.

 

Det har tidligere vært antydet at Warnock kunne være villig til å forlate Liverpool permanent allerede i sommer, men han vil altså isteden fullføre sin kontrakt med LFC på utlån.  Det at Gérard Houllier likevel er villig til å la ham spille hele neste sesong i 1.divisjon tyder på at hans dager på Anfield i realiteten er talte.  21-årige Warnock var regnet som en av klubbens mest lovende i sin årsklasse på akademiet, men tre benbrudd har bidratt til at det har vært vanskelig for ham å ta det siste skrittet opp til førstelagstroppen.  Noen trodde at han kunne få en mulighet på venstreback for Liverpool til neste sesong, etter å bl.a. ha gjort det bra på utlån hos Bradford i 2002/03, men det er tydelig at man på Merseyside nå vurderer ham bak køen av spillere som John Arne Riise, Grégory Vignal og Jamie Carragher som mulige løsninger på venstresiden i forsvaret.

Tre nye TV-kamper for Liverpool er plukket ut:  24/8 Aston Villa (b), 28/9 Charlton (b), 2/11 Fulham (b). Alle kampene spilles søndag kl 15.00 norsk tid.  Kampene vil bli vist på Sky Box Office, og høyst sannsynlig Canal+.