West Ham bekrefter Mellor-interesse

West Ham bekrefter at de vil låne Mellor. Babbel ikke til Dortmund.

Babbel ikke til Dortmund

I følge Borrusia Dortmund-manager Matthias Sammer var Markus Babbel ikke interessert i å komme til den tyske Bundesligaklubben. Sammers mannskap er særdeles rammet av skader, og man skal ha vært ivrig etter å knytte seg til Babbel før deadline for registrering av spillere til kvalifiseringskamper for Europacupen i morgen tidlig. Babbel ble erklært uønsket i Liverpool av manager Gerard Houllier på tampen av fjorårssesongen etter en rekke disiplinærproblemer. Tyskeren har imidlertid fått mye spilletid i pre-season kampene i sommer.

Brooking bekrefter Mellor-interesse

West Hams fotballdirektør Trevor Brooking bekrefter at klubben er veldig interessert i å sikre seg en låneavtale vedrørende Neil Mellor. Den 20-år gamle målmaskina scoret to ganger i gårsdagens 5-1 seier over Aberdeen, og Brooking håper å låne Mellor som "cover" for Jermain Defoe og David Conolly. Førstedivisjonsklubben mistet nylig spissen Freddie Kanoute til Tottenham.

- Neil er en veldig god spiller og mange klubber forsøkte å sikre seg ham i fjor. Liverpool ser på ham som en spiller for framtiden, og i mellomtiden håper vi han kan hjelpe oss. Han viser god holdning og vil være en passende backup for Defoe og Conolly, mener Trevor Brooking.

Fyrverkeritrøbbel

To Liverpool-supportere er tiltalt for å ha kastet fyrverkeri Pittodrie under kampen mellom Aberdeen og Liverpool i følge BBC. Duoen på 18 og 21 år må møte opp foran påtalemyndighetene i Aberdeen neste torsdag. Politiet sier de tror fyrverkeriet ble kastet utenfra stadion og inn, og de to ble arrestert på utsiden av stadion. Sjefskonstabel Maureen Brown var svært skuffet over at de måtte rydde opp i en slik situasjon.

- Det er skuffende at vi må rydde opp i slikt i begynnelsen av sesongen. Dette var en veldig farlig hendelse som kunne fått fatale konsekvenser på en begivenhet hvor alt det andre gikk pent for seg, sier Brown.

Det skotske fotballforbundet sier de vil vente på politirapporten før de eventuelt foretar seg noe.