- Benitez klar i dag

Liverpool Daily Post melder at Benitez offisielt skal utnevnes til ny manager i dag. Pressekonferanse senere på dagen. Ángel Vales ny assistent?

Liverpool Daily Post skriver at Rafael Benitez offisielt vil bli utnevnt til Liverpools 16. manager i dag. Den tidligere Valencia-treneren skal ha fullført sine forhandlinger med Rick Parry på et eksklusivt hotell i sentrum av Liverpool i går kveld. Parry nektet å kommentere saken, og Benitez ble holdt tilbake fra ventende journalister. Det antas at klubben kommer med en formell offentliggjøring på sine nettsider før de kaller inn til pressekonferanse senere på dagen. De ønsker ikke å vente til i morgen da all fokus rettes mot Englands EM-kamp mot Sveits.

 

Det er foreløpig usikkert hvem Benitez ønsker å ha som sin assistent. Lenge har det versert rykter om at Valencia-assistenten Francisco Ayesteran skal være aktuell. Han fulgte Benitez fra Tenerife til Valencia. I går kom en lokalavis i La Coruña med uttalelser fra ukjente Ángel Vales. Han skal ha fått flere telefoner fra Benitez hvor det har blitt uttrykt at han er den fremste kandidaten til assistent-jobben. Ángel Vales skal ha kjent Benitez i femten år. Nå skal visstnok Vales være tilknyttet universitetet i La Coruña. Den spanske avisen skriver videre at Benitez vil bli tilbudt en femårskontrakt, mens Vales skal signere for to år med opsjon på ytterligere tre. Med Vales inn betyr det trolig slutten også for Phil Thompson.