- Carra uunværlig for England

Houllier sier at Jamie Carragher står for alt han ønsker å ha i et lag. Lang sommerferie for El-Hadji Diouf. Den engelske kanalen Five sender kampene mot Levski Sofia.

- I Carragher vil man få tre spillere i en

Jamie Carragher har vært en av Liverpools beste spillere etter at han nylig kom tilbake fra benbrudd.  Den allsidige scouseren gikk rett inn på laget igjen etter å ha blitt friskmeldt, og Gérard Houllier legger ikke skjul på at Carra er en spiller han mener er uunværlig både på klubb og landslag:  - Jeg tilhører ikke de managerne som forteller Sven-Göran Eriksson hvordan han skal gjøre sin jobb, men jeg kan ikke forstå hvordan de kan klare seg uten Jamie i Portugal til sommeren.  Det vil være som om de får tre spillere i en dersom de tar ham ut.  Han har allerede bevist at han kan fungere både som back, midtstopper og defensiv midtbanespiller.  I en slik allsidighet, i likhet med alle hans andre kvaliteter, vil være ubetalelig.

- Carra er en fighter, og en vinnertype som aldri gir opp.  Måten han har kommet tilbake på fra sitt benbrudd illustrerer det.  Å være tilbake i startoppstillingen bare fire måneder etter en slik skade forteller deg alt om hans kampvilje.  Han er ikke bare tilbake, men han kaster seg inn i situasjoner som om ingenting tidligere hadde skjedd.

- En spiller som Jamie vil trolig ikke få suksess dersom han ikke gir 100% i forhold til som har med å være fotballspiller, slik at han gir en respons som tilsvarer 110%.  Det er en slik besluttsomhet han behøver for å bruke den rette dietten, slappe av når han behøver det, og generelt ta vare på seg selv.  Han gjør alt dette og vil sannsynligvis få en lengre karriere som resultat.

- Det er sjelden han skuffer deg.  Jeg sa en gang at dersom man hadde 11 Jamie Carragher kunne man ikke gjøre mye galt.  Selvfølgelig, du behøver også andre kvaliteter for å ha suksess, men poenget jeg prøver å få fram er at han sammenfatter alt jeg ønsker å ha i et lag – lidenskap, entusiasme, og en ærlig vilje til å vinne.

 

Ingen landskamper for Dioufy til sommeren

Det ble i går klart at El-Hadji Diouf er blitt suspendert for Senegals tre neste offisielle landskamper, etter bråk i forbindelse med kvartfinalen mot Tunisia i det afrikanske mesterskapet sist helg.  Liverpool-spilleren vil dermed miste landets tre første kamper i den neste VM-kvalifiseringen.  ”Seriemorderen” vil dermed stå over mot Kongo, Togo og Zambia i juni og juli.  Det neste kampen spilles mot mali i september, slik at El-Hadji får en fullstendig sommerferie fra alt som heter landslagsspill.

 

UEFA-Cup på TV

Internettstedet Satfootball skriver at Liverpools to kamper mot Levski Sofia i UEFA-Cupens 3.runde vil bli sendt på den engelske kanalen Five(tidligere Channel Five).  Kampene spilles på Anfield 26.februar, og i Sofia 3.mars.