- England sjanseløse uten Owen

Skotsk støtte for Michael Owen. Hamann linket til Tottenham. Vi må greie fjerdeplassen for fansens skyld, sier Dudek. D’Urso dommer til søndag.

Ferguson støtter St.Michael

Alex Ferguson mener at England er helt avhengig av en frisk og i form Michael Owen dersom man skal ha noen muligheter i sluttspillet i Portugal til sommeren:  - Du vil håpe at Michael Owen ikke får flere skader.  Dersom han får en til før sluttspillet vil han få problemer.  Det vil ødelegge for ham i form av fart og gjennombruddskraft, og uten ham har ikke England noen til å bryte igjennom.

 

Hektisk på ryktebørsen

Det begynner å nærme seg høysesong på ryktebørsen, og engelsk media mener nå at Dietmar Hamann kan være en aktuell spiller for Tottenham.  Londonerne, som bl.a. ventes å frigi Jamie Redknapp til sommeren, er på jakt etter en sentral midtbanespiller.  Dersom man ikke får napp på førstevalget Mark van Bommel kan det være aktuell å prøve å få knyttet til seg tyske Hamann.  Kontrakten til Didi løper ut i 2005, og det er ikke utenkelig at Liverpool vil lytte til et tilbud.

 

Jersy:  - Vi skylder fansen

Jerzy Dudek er den siste av Liverpools spillere som kommer med en krigserklæring om at man nå må benytte sjansen til å sikre seg fjerdeplassen, som igjen gir kvalifisering til Champions League.  Han mener at det er noe man skylder fansen etter en skuffende sesong:  - Det har vært en vanskelig sesong, og vi har ikke gjort så bra som vi burde.  Det sier seg selv.  Hvis vi blir nummer fire har vi i det minste oppnådd noe denne sesongen.  Det er ikke hva vi ønsker over tid, men får greie seg i år.

- Fansen har stått bak oss selv da vi har hatt det vanskelig, og vi skylder dem å bli nummer fire.

 

Andy D’Urso på Anfield

Dommer i søndagens kamp mot Middlesbrough er Andy D’Urso.