-Glem skadene, vi er klare

Xabi Alonso frykter ikke alle skadene foran møtet med Arsenal. Foley klar for irsk klubb. Usikkert rundt Biscan.

Xabi Alonso frykter ikke alle skadene før søndagens batalje mot Arsenal. Med Cissé, Baros, Garcia samt Traore på skadelisten er Liverpool svekket. –Det er synd med alle skadene, men vi kan ikke si at dette er et dårlig tidspunkt å møte Arsenal på. Vi må være sterke og kun fokusere på kampen, sier Alonso. Spanieren ble spart i mesterligakampen mot Monaco, men de fleste tror at Xabi er tilbake i startoppstillingen mot serietoerne fra London. –Det er opp til manageren å bestemme, men jeg gjør alt for å være klar til søndagens kamp, sier Alonso videre.

Flo ber om tillit
Spisstalentet Florent Sinama-Pongelle ber nå om tillit fra manager Rafael Benitez. ”Flo” har ikke fått mye spilletid under det nye spanske regimet. –Det gjør det vanskelig dersom manageren ikke har tillit til deg, men jeg kan ikke bedømme hans avgjørelser. Jeg har gjort alt for å vise at jeg er klar for oppgaven, men det er kanskje ikke nok. Jeg skal gjøre alt for å overbevise ham, sier Pongolle med antydninger om at han vil ha plass i førstelaget med Cissé og Baros ute.

Foley til St. Patrick’s
Vår tidligere juniorspiller Michael Foley har skrevet under på en toårskontrakt med St. Patrick’s Athletic. Midtbanespilleren debuterte for den irske klubben mandag. 21-åringen ble frigitt i sommer og har senere et mislykket prøvespill bak seg i Dundee.

Gjorde rett
Danske Claus Bo Larsen hevder at han gjorde rett i å godkjenne Monacos tvilsomme scoring i mesterligaen tirsdag. –Min samvittighet er ren. Ballen treffer hånda, ikke motsatt, hevder Larsen.

Uvisst for Biscan
Kroatis landslagssjef Zlatko Kranjcar ønsker å bruke Igor Biscan på landslaget etter et drøyt år med midtbanespillerne i fryseboksen. Biscan har ikke spilt for hjemlandet siden i oktober 2003. Han hevdet at han ikke var motivert nok for landslagsspill og ble følgelig suspendert i et halvår. Utestengelsen var over i juni, men Biscan er fortsatt oversett. Hovedårsaken heter Vlatko Markovic. Han er president i Det kroatiske fotballforbundet og har uttalt at Biscan ikke får spille mer med det kroatiske flagget på brystet. –Jeg trenger Biscan i VM-kvaliken og vil ta ham ut, sier Kranjcar. Markovic slår imidlertid raskt tilbake: -Jeg er ikke interessert i hva Kranjcar eller andre mener om Biscan. Det er kjent hva forbundet mener om Biscan.

***Til slutt tar vi med ryktet om at Brescias talentfulle spiss Andrea Caracciolo settes i forbindelse med Liverpool. Målmaskinen har imidlertid kontrakt ut 2008. Spørsmålet er om ungguten i serie A er rett mann til å løse spisskrisen mens skadene herjer. Han blir neppe en billig mann å hente inn.