- Jeg vil ikke bli savnet

Steven Gerrard tror vikarene hans vil klare seg utmerket, noe de får sjansen til å bevise allerede i dag. Nå kan du bli trener i Liverpool! Cupdato bestemt.

Kaptein Steven Gerrard har full tillit til at Dietmar Hamann og Xabi Alonso (bildet) klarer brasene i hans skadefravær.
- Vi er veldig heldige som har to slike klassespillere, betoner Gerrard, før han følger opp med mer skryt av sine to midtbanekolleger.
- At vi kjøpte Alonso var viktig uansett, men nå får det ekstra stor betydning. Han har vist hva han er god for allerede. Når det gjelder Dietmar Hamann, vet alle at han er i verdensklasse, mener Stevie G.
På dette grunnlag tror han at hans nærvær ikke vil bli sårt savnet.
Til slutt gir han en utfordring til sine medspillere.
- Jeg håper vi fortsatt er med og kjemper om ting når jeg returnerer, og jeg tror vi har spillerne som skal til for å klare det, avslutter Gerrard.

Følg dagens kamp
Første sjanse til å bevise dette får Liverpool-spillerne om drøye to timer. Da tar Liverpool imot Norwich på Anfield. Kampen sendes ikke på tv, men du kan følge hendelsene "direkte" her på liverpool.no. Dersom du ikke er i nærheten av en pc fra klokka 16, kan du melde deg opp for vår varslingstjeneste på sms. I så fall sender du meldingen LFC LIVE START til nummer 2180. Tjeneste koster 3 kroner per mottatt melding.

Bli fotballtrener i Liverpool!
Har du lyst til å lære å trene fotballag mens du er i Liverpool? I så fall har du sjansen nå! I flere runder framover arrangerer Liverpool Football Club kurs for deg som har lyst til å lære organisering av fotballaktiviterer for barn og unge. Kursene koster i overkant av 1000 kroner og går over ei uke. Kontakt Steve Cavanagh på telefonnummer 0044 0151 477 1201 dersom du er interessert.

Matchdato bestemt
Tirsdag 26. oktober er satt som dato for Liverpools møte med Millwall i tredje runde av Carling cup. Kampen vil starte klokka 20:45.

Ryan for Irland
Til slutt tar vi med at Liverpools unge og talentfulle Jimmy Ryan er uttatt til Irlands kamper i første fase av kvalifiseringen til Uefas Europamesterskap for U17-landslag.