«Rafalusjonen» 60 prosent fullført

Rafael Benitez sier at gårsdagens Liverpool-lag fortsatt manglet 40 prosent på hva han ønsker at laget hans skal være. - Vi var sjanseløse, sier Norwich-sjefen.

- Jeg er fornøyd med seieren, men det er fortsatt rom for forbedring. For eksempel skulle vi ha scoret flere mål. I førsteomgangen spilte vi skikkelig godt og skulle ha fått en tre-fire nettkjenninger til, sa Rafael Benitez etter gårsdagens oppløftende kamp.
Manageren trakk fram fire spillere: Dietmar Hamann og Xabi Alonso, som fylte skoene til skadde Steven Gerrard, samt de to spissene, Milan Baros og Dijbril Cisse, som scoret hver sine mål.
- Spillerne gjorde stort sett de rette valgene i går. Det er inspirerende å se at de følger ideene mine i så vel trening som kamp. Likevel vil jeg si at vi foreløpig bare er cirka 60 prosent av hva vi bør være. Det blir spennende å se hva som skjer neste gang vi møter et annet storlag, synes spanjolen.

Skryt fra motstanderen
Norwichs sjef, Nigel Worthington, innså etter kampen at laget hans ikke hadde hatt en sjanse.
- Vi ga bort ballen altfor mye og lærte en lekse på den harde måten. Jeg fortalte spillerne at dette er en del av læringskurven vår, og at det ikke vil skade oss på noen måte, sa Worthington.
- Liverpool er et godt lag. Rafael Benitez har brakt inn en del gode spillere i tillegg til dem som allerede var der, så framtiden ser lys ut for dem, la manageren til.

Olympiakos neste
Med Norwich-kampen som et tilbakelagt kapittel, retter Liverpool nå blikket mot tirsdagens kamp mot Olympiakos. Rafael Benitez har allerede satt seg inn i grekernes spillestil og - materiale, og han er ikke i tvil om det blir tøft.
- De har flere veldig gode spillere, som brasilianske Rivaldo og Giovani. Derfor spiller de også mye langs bakken, med korte pasninger og flotte tekniske detaljer, har Benitez merket seg.
Om hvordan Liverpool har tenkt å besvare dette, sier han følgende:
- Vi må lykkes med del gode kontringer, forhåpentligvis mer effektivt enn det vi klarte mot Manchester United. 

Seier for U18
Også Liverpools U18-lag slo denne helga tilbake med seier etter å ha tapt forrige kamp. Det så lenge stygt ut, da Nottingham Forest tok ledelsen 0-1. Etter pause klarte de røde likevel å snu kampen til 2-1, med Karl Noon og Ryan Wilkie som målscorere. Sistnevntes nettkjenning var en skikkelig perle. Midtstopperne James Smith og Lee Peltier fikk også spesiell skryt av U18-lagets sjef, John Owens.