- Vi har ikke blitt dårligere

Ifølge Michael Owen er ikke Liverpool blitt et dårligere fotball-lag, men Arsenal har forbedret seg kraftig. Målsetningen er å bli like gode som dem. Jordan Holmes på England U16. Reservelagskamper utsatt.

Med elleve kamper igjen å spille ligger Liverpool hele 31 poeng bak Arsenal og 19 poeng etter Manchester United.  I 2001/02 havnet de røde syv poeng bak Arsenal og tre poeng foran Manchester United. Likevel mener Michael Owen at Liverpool ikke har blitt noe dårligere.

- Ser man på Premier League de siste sesongene, kan jeg ikke si at vi har blitt et dårligligere lag. Men jeg tror  bare at Arsenal har forbedret seg kraftig. Ingen kan si at det Arsenal-laget vi ser i dag, spiller slik de gjorde for fem år siden. Klart de har bygget opp laget, men fotballen de spiller nå er bedre enn det de noen gang har spilt, og de stikker i fra alle, Manchester United inkludert. United var svært dominerende. De hadde ikke virkelige utfordrere for et par år siden, men jeg vil heller ikke si at de har tatt et steg tilbake.. De har ikke hatt like stor fremgang som Arsenal. Alle blir bedre og bedre, bare det at Arsenal har tatt raskere fremskritt enn alle andre. Jeg tror at alle synes fotballen deres er fabelaktig å beskue. De har utrolige spillere. Sentrallinja er så sterk med Campbell, Vieira og Henry. Her snakkes det om de beste i verden. Arsenal har kvalitet overalt. Selvfølgelig misunner vi dem fordi de har satt oss andre en målsetning om å ta dem igjen. Det er vårt mål å bli like gode som dem.

 

Holmes på England U16

Forsvarspilleren Jordan Holmes er tatt ut på det engelske U16-landslaget som skal delta i Montaigu-turneringen i Frankrike i tidsrommet 7.april-12.april. England møter Elfenbenkysten, USA og Italia før det hele avslutttes med plasseringskamp 2.påskedag. Holmes har spilt 14 kamper for Liverpools U17-lag denne sesongen, og kommet inn som innbytter to ganger for U19.

 

Reservelagskamper utsatt

Grunnet førstelagets kamp mot Portsmouth er kveldens reservelagskamp borte mot Sunderland utsatt. Heller ikke hjemmekampen mot samme lag førstkommende mandag spilles. Begge oppgjørene er utsatt på ubestemt tid.