- Vi kan når vi må

Danny Murphy mener at Liverpool er et lag som presterer under press. Florent Sinama-Pongolle fornøyd med sin første sesong. Kezman sier at Liverpool er interessert.

Danny optimist foran spennende avslutning

Gårsdagens seier mot Middlesbrough gjør at Liverpool fortsatt er i førersetet når det gjelder fjerdeplassen i Premier League.  Seire i de gjenværende kampene mot Birmingham og Newcastle, og det er ingen som kan hindre de helrøde i å spille kvalifisering til neste sesongs Champions League.  Danny Murphy (bilde under) satte inn sitt andre viktige straffespark på en drøy uke på Anfield, og midtbanespilleren mener at Liverpool er et lag som har vist at de kan prestere når de må:  - Vi er et lag som presterer når det er nødvendig med et resultat.  Det var viktig at vi fikk denne seieren slik at vi kan holde selvtilliten ved like.  Det siste kampen mot Newcastle kan nå ble helt avgjørende for vår sesong.

 

 

 

Flo-Po har spilt mer enn han trodde

I likhet med sin nære venn Anthony Le Tallec, utrykker Florent Sinama-Pongolle stor tilfredshet hvordan det har gått for ham i tenåringens første sesong i Premier League.  Den kvikke angriperen har vært på banen 23 ganger, og selv om han ikke står bokført med mer enn to scoringer har han fått vist eksempler på sitt uomtvistelige talent:  - Det har vært bra.  Jeg har fått spille i en del kamper, og jeg har trives.  For å være ærlig trodde jeg ikke at jeg kom til å spille like mye som jeg har gjort, men nå som jeg har fått smaken på det ønsker jeg å spille.  Forhåpentligvis vil det bli slik til neste sesong.

 

 Kezman siste på ryktebørsen

Toppscoreren i PSV Eindhoven, Mateja Kezman, skal vært sitert i den nederlandske avisen De Telegraaf om at Liverpool jakter på den 25-årige serberen.  ”Liverpool er tilbake i jakten, det er sant.  Det er en fantastisk klubb med en stor historie.  Det ville vært flott å komme til en slik klubb.”

Hvorvidt de røde har lagt ut agnet etter den notoriske måljegeren, eller det er en ivrig agent som prøver å skru opp interessen for sin klient, skal være usagt.