- Vi må prestere bedre

Smicer mener Liverpool må bli mer stabile. Carragher håper på en minneverdig sesongavslutning. Jeremy Goss om den siste scoringen foran The Spion Kop. Landslagstap for Raven og Peltier.

Vladimir Smicer gir klar melding om hva han mener om Liverpools spill denne sesongen: ”Vi må gjøre det bedre”. Tsjekkeren er nettopp tilbake etter en langvarig akillesskade og han vet at kanskje kun seirer er godt nok i de tre gjenstående kampene hvis klubben skal nå Champions League. Under et slikt press er det heller ikke lett å få spillet til å fungere, men den offensive midtbanespilleren er i hvert fall positiv med tanke på neste sesong.

- Vi må begynne å prestere bedre, og mer stabilt. Vi må spille bedre og hjelpe hverandre, fordi det kanskje i øyeblikket ikke er nok måten vi spiller på.  Det er ikke lett når det er dette presset på oss, men vi forsøker å gjøre vårt beste hele tiden. Med noen gode kjøp til sommeren tror jeg laget vil gjøre fremskritt. Jeg tror definitivt at neste sesong vil bli bedre for Liverpool. Jeg er sikker på det.

 

Carra håper på minneverdig sesongavslutning

Jamie Carragher føler at de røde håndterer kampene på fremmed gress annerledes enn på Anfield, men forsvareren håper at de kan gi hjemmepublikummet en flott avslutning på sesongen.

- Vi kan spille på en egen måte på bortebane, noe vi ikke kan gjøre hjemme fordi det der forventes at vi angriper mer og er mer eventyrlystne. Vi ønsker å gjøre de to siste hjemmekampene minneverdige for supporterne. Vi har ikke vært gode nok på Anfield denne sesongen. Og selvtilliten bør være god etter å ha slått Man United. Jeg forventer ingenting annet. Hvis den ikke er god nå, blir den det aldri.

 

Goss: - Høydepunktet i min karriere

I dag er det 10 år siden siste kamp foran et stående The Kop. Et mål fra Jeremy Goss ga Norwich en 1-0-seier. Scoringen var også den siste foran The Spion Kop, og målscoreren uttaler at det er et øyeblikk han aldri kommer til å glemme.

- Det skiller seg ut som høydepunktet i min karriere da jeg scoret det målet foran The Kop. Det var virkelig en utrolig stund. Jeg husker at vi vendte oss mot The Kop etter kampslutt og alle applauderte oss. Det var et så spesielt øyeblikket. Jeg klarer ikke å formidle hvor mye det betydde for meg. Det lå i kortene at Ian Rush skulle bli den siste til å gjøre det fordi han er en legende. Men æren av å få bli den siste personen til å score falt til meg. Jeg mottok mange flotte brev fra Liverpool-supportere etter scoringen og jeg vil alltid trykke dem tett inn til mitt bryst. Det var det mest sportslige jeg har sett etter et slik tap den dagen. Jeg har alltid sett på Liverpool-fans som de mest verdsatte og rettferdige i landet, og ingenting av det har forandret seg.

 

Landslagstap for Raven og Peltier

David Raven er for tiden i Slovenia der England U19 spiller 2.kvalifiseringsrunde i EM. Det begynte verst tenkelig for engelskmennene med 1-2-tap for vertsnasjonen, og Liverpool-spilleren var på banen i samtlige minutter. England møter Danmark i dag før de avslutter mot Ukraina søndag. Ukraina beseiret Danmark 1-0 i den første kampen. Kun gruppevinneren er kvalifisert for EM-sluttspillet som arrangeres i Sveits i juli.

 

Forsvarspilleren Lee Peltier, kaptein på Liverpools U17-lag, spilte hele kampen da England U18 tapte 0-2 mot Sverige i gårsdagens landskamp i York.