- Vil gjerne være knyttet til LFC for resten av livet

Steven Gerrard ser ikke bort i fra å både være på Anfield ut karrieren, og en gang bli manager for de røde. Et tosifret antall Liverpool-spillere opptatt med landskampspill denne uka.

- Vi er minst et år eller to unna toppen

Liverpools kaptein Steven Gerrard har svart på spørsmål fra fansen på klubbens egen hjemmeside.  Scouseren så ikke bort i fra at han ønsket å være knyttet til klubben for resten av sitt liv, og på spørsmål om han kunne tenke seg å bli manager på Anfield så ville han ikke se bort i fra det.  Av andre spørsmål som Stevie G svarte på:

 

Han ville gjerne at Djibril Cissé kom til klubben, ut fra de kommentarene franskmannen hadde gitt om hvor mye han så frem til å spille på Anfield.  Han ville ikke nevne andre navn ut fra respekt overfor de andre spillerne som allerede var i klubben, men regnet med at manageren kom til å styrke spillerstallen til sommeren.

 

Gerrard mente at Liverpool var minst et år eller to unna å nå toppen i engelsk fotball, men at dersom man greide å kvalifisere seg til Champions League, og styrket stallen med 4-5 gode spillere til sommeren, ville en ikke være langt unna.

 

Det ville være et stort løft å vinne FA-Cupen denne sesongen, men han avviste at det var nok til å ”redde” sesongen.

 

Av talentfulle unggutter i LFC nevnte han Darren Potter og Robbie Foy.  John Welsh regnet han ikke lenger som en unggutt, men heller en spiller som var på grensen til å komme med i troppen til førstelaget.  Han kunne gjerne tenke seg en fremtid hvor han spilte sammen med Welshie på Liverpools sentrale midtbane, men at John nå i første omgang ville ha godt av å bli lånt ut til en annen klubb for å få erfaring med førstelagspill.

 

Dusinet fullt av landslagspillere

Steven Gerrard vil være på Merseyside denne uka, siden hans samboer venter parets førstefødte, men midtbanespilleren vil ikke bli holdt selskap av mange.  Totalt vil nemlig 15 spillere være opptatt med landskamper de to nærmeste dagene, selv om ikke alle disse er aktuelle for Liverpools førstelag pr. i dag.

John Welsh, Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle vil være opptatt med U21-landskamper i dag.  Welsh og England spiller mot Nederland i Hull, mens to de franske tenåringene har hjemmekamp mot Belgia.  I morgen er Robbie Foy med i den skotske U21-troppen som møter Ungarn hjemme.

Harry Kewell reiser etter det vi forstår ikke til Venezuela for å representere Australia, men det er likevel nok av seniorspillere som er på tur.  Gérard Houllier vil krysse fingrene for at Michael Owen, Emile Heskey, Jamie Carragher og Chris Kirkland ikke pådrar seg skader når England spiller i Portugal i morgen.  Dietmar Hamann og Tyskland er i Split i Kroatia.  John Arne Riise vil endelig få en kamp igjen på Norges midtbane mot Nord-Irland.  Jerzy Dudek er med i den polske troppen som spiller mot Slovenia og Færøyene på spansk jord, men vi regner med at det kun er onsdagens kamp mot slovenerne som er aktuell for Jerzy.  Steve Finnan er ventet å starte i en attraktiv kamp hjemme mot Brasil i Dublin, mens Stephene Henchoz vil være i eksotiske Casablanca for å spille for Sveits, mot Marokko.

Vi følger selvfølgelig disse kampene, og hvordan det går med Liverpools representanter.  Sjekk ellers vår oppdaterte TV-liste for muligheter til å se noen av de røde i aksjon.