7-8% prisøkning på sesongbillettene

LFC øker prisene på sesongbilletter med opptil 8%. Dyrere ”Priority Ticket Scheme”. Salget av supporterutstyr har eksplodert i Thailand de siste to ukene. Philippe Mexes trolig på vei til AS Roma.

Klubben har offentliggjort prisene på sesongbilletter for 2004/5, og de øker i gjennomsnitt med ca. 7,5%. Det opereres med to priser, en for betaling før 17.juni og en betaling etter denne dato (priser i parentes).

Main Stand, Paddock

og Centenary Stand

£530

(£575)

+7,07%

Anfield Road Stand

£510

(£555)

+7,37%

Kop Grandstand

£480

(£525)

+7,87%


Økning de tidligere årene har vært på 10% i 2001, 6% i 2002 og 6% i 2003.

 

Dyrere ”Priority Ticket Scheme”

For supportere som ønsker forkjøpsrett til hjemmebilletter, såkalt ”Priority Ticket Scheme” skal det medlemsskapet nå koste £45 mot £42 forrige sesong (en økning på 6,7%). Nå skal imidlertid medlemsskapet også inkludere gratis billettnyheter via SMS og e-mail.

 

Salget av supporterutstyr har eksplodert i Thailand

Etter at det ble kjent at Thailands regjering ønsker å kjøpe 30% av aksjene i Liverpool FC har salget av Liverpool-effekter i landet eksplodert, melder Bangkok Post. Det vises nå til den største prosentvisse økningen på fem år. Vaksorn Promotion Co, et datterselskap av Siam Sports Syndicate Plc, som driver butikkene i kjeden Star Soccer kan vise til en økning i salget på hele 20% de siste to ukene. Somlak Lohtong, i Vaksorn Promotion, uttaler at salget av supporterutstyr vil fortsette å øke hvis prisene settes ned. Dersom den thailandske regjeringen får igjennom avtalen med Liverpool FC trenger ikke importørene å forhandle med klubbrepresentanter i England. Det antas at klubbutikker vil sette ytterligere fart i markedet.

 

Philip Mexes på vei til Roma?

Det har lenge versert rykter om at Auxerre-stopperen Philippe Mexes har vært aktuell for en overgang til de røde, men i følge den franske sportsavisen L’Equipe ser det ut til at 22-åringen havner i AS Roma. Spilleren reiser visstnok til Roma i neste uke for kontraktsforhandlinger. Overgangssummen antas å ikke være høyere enn €5M-€6M. Roma har nettopp solgt Walter Samuel til Real Madrid, og trenger erstatter i midtforsvaret.