Alonso nærmer seg

Rafael Benitez håper at hans lag er styrket før neste kamp mot Manchester City, og Xabi Alonso kan være klar på torsdag. El-Hadji Diouf bare nesten klar. Blandet suksess for franske legionærer.

LFC og Alonso enige

Spanske aviser skriver i dag at Liverpool og Real Socidad i prinsippet er enig om en avtale for Xabi Alonso.  Overgangen skal være verdt totalt £10.7, ved et antall spilte kamper, og hvor £8M er hva de røde forplikter seg til å betale nå.  Noen små detaljer gjenstår, trolig i forhold til hvordan betalingen skal foregå, før partene kan ta hverandre i handa.

Rick Parry var i helgen i samtaler med agenten til Xabi Alonso, Inaki Ibanez, i helgen.  Ibanez kunne bekrefte at man nå var enig om de personlige betingelsene:  ”Vi er ferdig med avtalen som gjelder i forhold til klubb og spiller, og det er bare små detaljer mellom klubbene som gjenstår.”

Mange har fryktet at Real Madrid, som lenge har vist interesse for midtbanespilleren, skulle kapre en avtale med 22-åringen etter at overgangen til Patrick Vieira ikke ble noe av.  Kilder som liverpool.no har snakket med sier imidlertid at man nå i Madrid har festet øynene på andre transfermål. 

Sannsynligvis kan Liverpools kjøp av Alonso sluttføres på torsdag, etter at spilleren er kommet tilbake fra Spanias privatlandskamp mot Venezuela. 

Rafael Benitez sier til Liverpool Daily Post at man nå jobber hardt får å få inn de spillerne man behøver, og at man til kampen mot Manchester City på lørdag håper å ha styrket stallen.

 

Diouf bare nesten klar

Til tross for at Liverpools offisielle hjemmeside i går sa at El-Hadji Diouf var klar for en låneavtale med Bolton, har spilleren ennå ikke undertegnet kontrakten som binder ham til Reebok Stadium for 2004-05.  Det skal imidlertid bare være resulatet av legetesten som gjenstår for enda en utlånsavtale er sluttført.

 

Alou Diarra imponerer

Alou Diarra spilte hele kampen og med 6,5 på spillerbørsen til L’Equipe ble han vurdert som en av de beste spillerne på banen da hans Lens slo St.Etienne med 3-0 på lørdag.  Diarra ble i forrige uke overraskende nok tatt med i den franske landslagstroppen til privatlandskampen mot Bosnia.  Anthony Le Tallec fikk 5 poeng for den innsatsen som han gjorde som innbytter i hele 2.omgang for St.Etienne.

Marseille vant 3-0 hjemme mot Lille, og Bruno Cheyrou spilte de 22 siste minuttene.