Alonso trolig spilleklar i kveld

Gode nyheter fra Spnia i går kveld: Xabi Alonso trente sammen med laget i og kan trolig trolig spille. Rafa: - Viktig å ikke tape mot Depor. Engelske tv-seere svikter LIVE-fotballen.

Liverpools playmaker har fortsatt føling med skaden han pådro seg mot Blackurn i helgen, men Alonso trente med resten av laget på Deportivos hjemmebane i går kveld, og kan sannsynligvis spille kamp. En endelig avgjørelse blir imidlertid ikke tatt før nærmere kampstart. – Det er gode nyheter at han trente, uttalte Benitez, som trolig velger seg Kewell eller Alonso til å spille sammen med Baros i de neste kampene. Han fortsatte: - Vi er optimistiske med tanke på Alonso og skaden. Det er også et godt tegn at han ønsker å spille denne kampen.

 

Jamie Carragher fikk naturligvis mange spørsmål om de spanske spillerne på gårsdagens pressekonferanse. – Jeg ønsker ikke å overdrive, men vi føler alle at vi har fått en spesiell spiller i Xabi. Han kunne gått rett inn på ethvert lag i toppdivisjonen. Kanskje er han ikke noen Graeme Sounss enda, men alle snakker om den fantastiske pasningsfoten hans og sammenligner han med Jan Møby. Husk at han bare er 22 år enda og kommer til å utvikle seg ytterligere.

 

Carra skryter også av de andre spanjolene på Anfield. – Garcia har tilført oss noe vi manglet under Houllier. Han er en spiller som kan åpne opp forsvaret og samtidig score mål. Josemi stiller i egen klasse. Han er et dyr som slåss og takler dagen lang. I de spanske guttene har vi fått forskjellige typer med forskjellige egenskaper. I tillegg har vi Nuñez i kulissene, som fortsatt ikke har fått spilt for oss enda.

 

Dødens gruppe

Gruppe A har utviklet seg en gruppe hvor alle slår alle. Deportivo ligger for øyeblikket sist, med sine to poeng fra sine to 0-0 kamper, og vil være ute med tap. Kampen er derfor viktigere for hjemmelaget enn bortelaget. De har fortsatt til gode å score mål i gruppespillet. Benitez håper på minst et poeng , men sier de går for alle tre. – Spiller vi uavgjort er det fortsatt mye opp til oss selv om vi skal klare å gå videre, mene manageren.  Hjemmelaget ligger som nummer ti på tabellen i La Liga, og spilte søndag en ny 0-0 kamp.

 

Engelskmenn svikter Live-sendingene

Seertall samlet inn av British Audience Research Bureau viser at årets seertall for de direktesendte fotballkampene ligger 23 % lavere enn gjennomsnittet på 1.356 millioner per kamp i hele fjor. Ikke siden 1994/95 har engelsk fotball på skjermen dratt færre seere. Den største årsaken til nedgangen er trolig det høye antallet Livekamper som nå sendes på Sky Sports. I år sender kanalen 138 kamper – det er 32 kamper mer enn i fjor.