Baros tilbake om en uke?

Benitez uttaler at Baros kan være tilbake mot Crystal Palace. Monaco uten seier på seks kamper. Lens tapte, men Diarra var lagets beste. Eks-rød ble svensk cupfinalehelt.

Milan Baros var sårt savnet i 0-1-tapet mot Birmingham. Tsjekkeren kunne ikke spille grunnet en hamstringstrekk. Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv at Baros kan være tilbake mot Crystal Palace neste helg. Angriperens retur kan ikke komme fort nok for Benitez som var smertelig klar over at misbrukte sjanser sørget for sesongens første hjemmetap. Manageren er likevel ikke bekymret over lagets spisskrise – med Baros og Cissé skadet – fordi spillerne skapte sjanser mot Birmingham.

- Jeg er ikke bekymret fordi vi skapte mange klare sjanser mot Birmingham. Det var bare uflaks at vi ikke scoret. Alt vi kan gjøre i øyeblikket er å jobbe med spillerne vi har og forberede laget best mulig til hver kamp. Jeg tenker ikke på overgangsvinduet. Jeg tenker kun på de spillerne vi har nå og på å arbeide hardt.

 

Monaco med svak form

Mens de røde står uten seier på de to siste kampene i Premier League så er situasjonen langt verre for Liverpools neste Champions League-motstander Monaco. Laget fra fyrstedømmet har nå gått seks kamper i Ligue 1 uten å vinne (fem uavgjorte og et tap). En utligning på overtid fra Abdelnasser Ouadah ødela seiersfesten for Didier Deschamps’ mannskap hjemme mot lavt plasserte AC Ajaccio.

Siste seks resultater:

Lyon

(B)

0-0

Nice

(H)

3-4

Metz

(B)

1-1

Auxerre

(H)

0-0

Marseille

(B)

1-1

Ajaccio

(H)

2-2

 

Diarra lagets beste

Alou Diarra spilte hele kampen for Lens i 0-1-tapet hjemme mot serieleder Lyon. Midtbanespilleren var sammen Seydou Keita lagets beste, ifølge spillebørsen til L’Equipe. Jon Otsemobor og Carl Medjani var på banen hele kampen for henholdsvis Crewe og Lorient. ”The Railwaymen” vant 3-1 borte mot Brighton, mens den franske Ligue 2-klubben Lorient tapte 1-2 hjemme for Le Mans.

 

Daniel Sjölund svensk cupfinalehelt

Tidligere Liverpool-spiller Daniel Sjölund scoret to mål i den svenske cupfinalen da Djurgården beseiret IFK Gøteborg med 3-1. Angriperen har slitt med formen, og har hatt store problemer med å få fast plass i startelleveren. 21-åringen hadde før gårsdagens finale bare scoret to mål (et i Allsvenskan og et i cupen) denne sesongen. Sjølund kom til Liverpool i november 2000 som en del av handelen hvor Rigobert Song gikk til West Ham, men dro videre til Stockholms-klubben på gratis overgang i januar.