Benítez-ansettelse denne uken(?)

Oppsigelsestiden går ut i morgen. Formaliteter mellom LFC og Valencia må ordnes. Gerrard får klubbtilbud hver dag, ifølge ”Lawro”. Stevie G sto over trening.

En kilde vi har vært i kontakt med i Liverpool uttaler at alt fremdeles går i retning av Rafael Benítez som ny manager. Han var i forrige uke i samtaler med Rick Parry på Anfield. Det eneste som virker å gjensto er små formaliteter klubbene i mellom. Parry dro i helgen til Spania for å ferdigforhandle med Valencia. Liverpool FC har gode relasjoner til den klubben etter flere møter i Europa de siste årene, og ønsker å få en smidig avklaring. Det er i morgen 15 dager siden Benítez holdt pressekonferanse hvor han annonserte sin avgang som Valencia-trener. Det tilsvarer varigheten på oppsigelsestiden hans. Det har vært noe usikkerhet om hvorvidt en offisiell utnevnelse kunne gjøres før denne var utgått, og om Liverpool etter den tid slipper å betale kompensasjon. Muligens velger de røde å betale Valencia et visst beløp for å blidgjøre alle parter. Når oppsigelsestiden nå er gått ut, bør en offentliggjøring av Benítez som ny Liverpool-manager kunne skje i nær fremtid. Liverpool Daily Post melder at utnevnelsen vil skje i løpet av uken, og at spanjolen skal være ivrig etter å komme i gang.

 

- Få ny manager på plass

Mark Lawrenson tror at alle spekulasjonene rundt Steven Gerrards fremtid legges død så snart en ny manager blir utnevnt på Anfield.

- Jeg har sett at Chelsea igjen er linket med en overgang for Steven Gerrard. Enten det er £40M, £50M eller £60M, så virker de fast bestemt på å skaffe seg Liverpool-kapteinen uansett hva det koster. Jeg har snakket med folk nær Steven de siste dagene, og de forteller at han mottar tilbud hver eneste dag fra klubber over hele Europa. Faktumet er at han trolig selv kan bestemme hvor han ønsker å spille hvis han velger å forlate Liverpool. Den beste måten for klubben å bli kvitt alle disse ryktene på er å ordne opp i managersituasjonen så fort som mulig. I likhet med alle knyttet til Liverpool så venter Steven Gerrard spent på hva som vil skje. Jo raskere han er på plass, så endres spekulasjonene fra hvem som kommer til å forlate Liverpool til hvem som Rafael Benitez, eller hvem det blir, kommer til å hente inn.

 

Gerrard på sidelinjen

Steven Gerrard sto over dagens England-trening. Heldigvis er det ingen alvorlig skade, men kun gnagsår han pådro seg i søndagens kamp.