Benitez fornøyd med ett poeng

Rafael Benitez var fornøyd med å ha fått med seg ett poeng fra London i dag, men var misfornøyd med andreomgangen. Han avslører at han tok Cissé og Baros av banen fordi spissduoen virket trøtte.

Rafael Benites var fornøyd med ett poeng i sin første ligakamp som Liverpool-manager på White Hart Lane i dag.  Spanjolen sa seg fornøyd med lagets prestasjoner før pause, men syntes forestillingen etter hvilen var mindre overbevisende.

 

- Første omgang var bra av oss. Vi hadde mange sjanser, og jeg var fornøyd med det vi hadde prestert da vi gikk i garderoben ved pause. Andre omgang ble vanskeligere for oss, fordi Tottenham klarte å heve sitt spill og komme mer fremover på banen, og våre spillere virket trøtte. Når lag som Tottenham spiller lange baller mot oss, må vi komme oss hjem og vinne ballen igjen, og det så ut til å trøtte oss ut, uttalte Benitez etter matchen.

 

- Det var også årsaken til at jeg tok våre to spisser av banen i andre omgang. Jeg ønsket at vi skulle klare å legge mer press på deres forsvarere, slik at de ikke fikk slått opp ballen så tidlig, og jeg syntes Cissé og Baros var i ferd med å bli slitne. De vil sikkert være uenige med meg, men etter min mening var de trøtte, la han til.

 

Cissé fikk en god start på ligakarrieren for Liverpool, i og med at han scoret de rødes første mål for sesongen, og Benitez tror franskmannen er i stand til å fylle tomrommet etter Michael Owen.

 

- Jeg håper han kan score mange mål. Han er en god spiller, med et stort potensiale, og forhåpentligvis vil vi få se mye mer til han i fremtiden, avsluttet Benitez.