Benitez: - Framgang å spore på bortebane

Trass i ettmåls-tap på Stamford Bridge, mente manager Rafael Benitez at det var framgang å spore fra de to forrige bortekampene.

Liverpool-manager Rafael Benitez fant positive sider ved dagens kamp, selv om det ble ettmålstap på Stamford Bridge. Han mente det var tegn på formbedring på bortebane, og at man nå snart vil vinne en kamp også borte fra kjente og kjære omgivelser på Anfield. Rafa mente nemlig at denne kampen var langt bedre gjennomført av de røde enn de to foregående bortekampene.

 

- Etter min mening spilte vi direkte svakt mot Manchester United og Olympiakos. I dag virket vi sterkere, og hadde noen gode muligheter. Jeg følte også at vi kontrollerte kampen til tider, men når du gjør det bør du også score mål, slo Liverpool-manageren fast etter kampen.

 

- Vi hadde mange frispark i gode posisjoner, men tok ikke vare på disse. Men jeg føler vi spilte bedre enn på en stund mot et godt Chelsea-lag. Vi må også huske at av de tre siste bortekampene, har to av disse vært mot to av de tre beste lagene i ligaen, i form av Chelsea og Manchester United. 

 

- Jeg var fornøyd med resultatet fra de fem utskiftningene jeg gjorde på laget, og jeg spilte Harry Kewell i angrepet fordi jeg ønsket at vi skulle holde mer på ballen i angrep. Jeg syntes Harry klarte seg fint i den rollen.

 

- Vi spiller bra på hjemmebane for tiden, men nå må vi begynne å vinne på bortebane også. Spillerne jobber hardt på trening, og forhåpentligvis kan vi gjøre det langt bedre i løpet av en måned eller to.

 

På et spørsmål om Djibril Cissé sine bidrag for laget så langt, svarte Benitez som følger: - Noen ganger spiller han bra, andre ganger ikke fullt så bra. Han kan bli bedre.