Benitez har sansen for Carragher

Benitez beundrer mentaliteten til Carra. Mellor kan snart få sjansen. Benitez forklarer utlånet av Otsemobor. Stevie G håper på comeback i midten av november. Chelsea med få skader. Butler til Accrington.

Benitez har denne uken påpekt at Liverpool mangler aggressivitet,  og ønsker at han hadde hatt flere spillere med mentaliteten til Carragher

- Vi trenger spillere som er gode med ballen, men også spillere som er aggressive når vi ikke har den. I øyeblikket forsøker vi å finne den rette balansen. Vi behøver mer aggressivitet, men det er vanskelig dersom en spiller er en god person med en god mentalitet å bli tøff på et sekund. Jeg mener ikke voldelig, bare aggressiv. Det er spesielt viktig i forsvarsspillet og på dødballer. Kanskje mangler vi en fysisk leder uten Steven Gerrard, og vi trenger å finne en annen leder på laget. Men hvis vi arbeider som et lag så vil lage lede seg selv. Det er lettere for forsvarerne å bli mer aggressive, men jeg ville like å ha flere spillere med mentaliteten til Jamie Carragher. Jeg er likevel fornøyd med stallen.

 

Svak borteform er noe Benitez også opplevde i sin første sesong i Valencia, men der endte alt godt til slutt.

- Jeg husker da jeg begynte som manager i Valencia, skrev noen journalister om statistikken på bortebane. Vi tok bare et poeng i begynnelsen, men ved sesongslutt hadde vi flere poeng enn de andre lagene, og vi vant serien.

 

God atmosfære i spillergruppa

Til tross for variable resultater er stemning god i spillergruppa.

- Atmosfæren i garderoben er veldig god. Jeg synes vi mangler selvtillit, men vi jobber skikkelig og vi trenger seier mot Chelsea. Da kan vi kanskje vinne flere kamper fremover.

 

Mellor kan få sjansen

Neil Mellor har scoret tre mål for de nestbeste denne sesongen og ligger i øyeblikket på 3.plass på toppscorerlista i reserveligaen. Benitez utelukker ikke at angriperen får prøve seg på førstelaget.

- Kanskje får Mellor en sjanse. Vi har mange kamper, og han spiller bra nå. Han scorer mål, og jeg er sikker på at det kommer en mulighet for ham.

 

Benitez om utlånet av Semmy

Benitez begrunner hvorfor Jon Otsemobor ble sendt på lån til Crewe for en måned.

- Det er viktig for unge spillere å spille, og det er en bra erfaring å få.

 

Comeback i midten av november

Steven Gerrard synes det er forferdelig å være skadet, men 24-åringen forventer å gjøre comeback i midten av november.

- Det er et mareritt, men skader er en del av spillet. Jeg må bare se fremover og være positiv. Jeg ville lyve om jeg ikke kjedet meg og var lei. Det er ingen ting jeg kan gjøre fordi jeg fremdeles går med krykker. Jeg ser for meg at jeg gjør comeback rundt midten av november, men med denne saken kan man ikke skynde seg, ellers kan man slå den opp.

 

Stevie G om Chelsea

I sommer ble det lenge spekulert i en overgang for Steven Gerrard til morgendagens motstander Chelsea, men han valgte å bli.

- Jeg angrer ikke på valget mitt i sommer, ikke i det hele tatt. Det eneste beklagelsen jeg har i øyeblikket er at jeg er skadet. Jeg ønsker jeg kunne ha spilt for Liverpool mot Chelsea, men det vil ikke skje. Jeg bestemte meg for å bli i sommer fordi jeg elsker klubben, og jeg ønsker å spille i den røde trøya. Det er så enkelt som det. Jeg tenkte på en overgnag, som jeg har fortalt før, men jeg er lykkelig her.

 

Kapteinen har tro på poeng

Stevie G er optimistisk og tror at de røde minst kan få med seg et poeng fra Stamford Bridge.

- Vi kan reise til plasser som Chelsea å få et bra resultat. Vi viste det forrige sesong. Vi er underdogs igjen fordi Chelsea gjør det så bra, men vi vil definitivt være klare til dyst. Jeg kommer til å se kampen og heie på dem, og forhåpentligvis blir det riktig resultat.

 

Chelsea med få skader

Wayne Bridge kan igjen figurere på venstrebacken etter å ha fått en smell mot Tottenham sist helg. Adrian Mutu, Celestine Babayaro og Arjen Robben er fremdeles uaktuelle med sakde.

 

Butler til Accrington

Da flere U19-spillere ble frigitt sist sesong, var det uklart hva som ville skje med Chris Butler, som var ute store deler av sesongen grunnet kneskade. Venstrebacken ble til slutt frigitt, og signerte denne uken for Conference-klubben Accrington Stanley.