Benitez: -Liverpool er mitt livs kjærlighet

Rafel Benitez kan ikke få lovprist sin nye klubb nok. Kewell forventer tøff kamp mot Grazer, som vant generalprøven i går.

Liverpool-manager Rafael Benítez er klar over hvilken vanskelig oppgave som venter ham og laget når de møter de østerrikske dobbeltvinnerne Grazer på torsdag, men spanjolen er optimist med tanke på både Champions League-kvalifiseringen og klubbens framtid.

 

- Liverpool er en fantastisk klubb å jobbe for. Mitt kontor er 20 meter langt og 8 meter bredt – større enn det ovale kontoret i det hvite hus! Jeg kan se treningsanleggene, og det er helt utrolig – som å være i en annen verden. Det føles som om jeg har vært på en permanent bryllupsreise helt siden jeg kom hit. Jeg er helt i skyene, og det føles som om jeg i Liverpool har funnet mitt livs store kjærlighet.

 

- Mitt system avhenger veldig av spillerne, men vi skal prøve å finne likhetene med Valencia samtidig som vi legger forholdene til rette for våre nye spillere.  Den rette balansen i et lag kommer ved å mikse talent og kvalitet med rette holdninger og defensiv styrke. Vi skal likevel ikke glemme at kvalitet er det viktigste, og god fotball skal alltid lønne seg.

 

- Jeg har en lang kontrakt med klubben. Vi skal være med å konkurrere med de beste og vinne ligatittelen i løpet av tre år. Jeg fikk bedre økonomiske tilbud fra andre klubber, men jeg valgte Liverpool likevel på grunn av de sportslige utfordringene.

 

 

Kewell  forventer tøff motstand i Østerrike

Harry Kewell beskriver Grazer-kampen på tirsdag som den viktigste på lang, lang tid. ”Det er en veldig viktig kamp, som betyr mye for klubbens framtid. På mange måter er det litt bekymringsfullt å spille en så viktig kamp nå før ligasesongen har startet, men vi må bare være skjerpet og sørge for at vi vinner. Det kan også hjelpe oss med tanke på ligaåpningen mot Spurs helgen etter. Det kan være en stor fordel for oss å ha spilt en god kamp av betydning før seriestart.

 

 

Grazer vant generalprøven

Liverpools motstander i 3. runde av Champions League-kvalifiseringen, Grazer AK, vant i går 1-0 på hjemmebane i byderbyet mot Sturm Graz. Det betyr at Grazer nå leder den østerrikske serien med ni sankede poeng etter fire serierunder.