Benitez skuffet etter tapet i Bolton

Det var en skuffet og frustrert Rafael Benitez som møtte pressen etter tapet i Bolton. Han tror det vil ta tre til fire måneder før Liverpool spiller på det nivået han ønsker.

Rafel Benitez uttalte etter dagens kamp i Bolton at han var svært frustrert etter å ha tapt 1-0 for andre gang i løpet av en uke. Spanjolen mente imidlertid at de røde hadde fortjent å få med seg poeng fra denne kampen. Han pekte blant annet på at hans mannskap kom til et par gode muligheter i første omgang, men brukte ikke den feilaktige annuleringen av Luis Garcia sitt mål som noen unnskyldning for tapet.

 

- Jeg syntes vil spilte en grei førsteomgang, og hadde tre gode scoringsmuligheter. I andre omgang hadde vi en stor sjanse mot slutten ved Cissé. Etter min mening burde Luis Garcias mål ha blitt godkjent, fordi jeg har sett reprisen på TV, og det var ikke offside. Men den avgjørelsen er det ikke mulig å få forandret uansett. Det er slik fotballen er. Noen ganger går ikke avgjørelsene i din favør, uttalte han.

 

- I første omgang prøvde jeg å spille med tre midtbanespillere som skulle støtte Baros i angrep. Dette fordi jeg ville at vi skulle angripe med bredde. Vi skapte noen gode sjanser, men klarte ikke å score.

 

Den ferske Liverpool-manageren innrømte etter tapet i Bolton at man ser ut til å trenge tid til å samspille spillerne og finne en stabil plattform for laget. Han uttalte også at han visste at det ikke ville være gjort i en håndvending å snu den negative trenden i Liverpool ta han tok over roret i klubben.

 

- Jeg har hele tiden hevdet at vi trenger tid til å forbedre oss som et lag, og det vil trolig ta tre-fire måneder før vi spiller på et nivå som jeg synes er akseptabelt.