Billetter til Portsmouth, Soton og Chelsea

Jakter du billetter til toppoppgjøret mot Chelsea? For Supporterklubbens medlemmer kan vi tilby billetter til de tre overnevnte kampene. Send inn en søknad i dag, og få svar inne kort tid.

Medlemmer av Supporterklubben kan nå kjøpe billetter til følgende kamper:

 

14/12 Liverpool-Portsmouth

Hengekamp på Anfield i midten av desember. Viktig kamp for Benitez og hans mannskap som må lenger opp på tabellen for å kjempe om en av de fire plassene i Champions League. Her blir det garantert ikke spart på folk!

 

28/12 Liverpool-Southampton

Romjulen i England er lik pub og fotball. De tradisjonelle julekampene betyr fullt hus og topp stemning uansett motstander.

 

1/1 Liverpool-Chelsea - NÅ UTSOLGT

Toppkamp på Anfield når de blå fra London kommer på besøk. Dette blir en skikkelig test for ”nye” Liverpool – og du kan få med deg hvert spark live fra den berømte banen!

 

Dette tilbudet gjelder for deg som er ute etter kun billett og vil ordne resten selv. Ønsker du billett til en av de tre kampene, send inn din søknad til oss nå.

 

Billettene koster kr 450,- per stk. Plassering på stadion kan vi ikke garantere, det varier fra kamp til kamp hva vi mottar fra Ticket Office – men det er selvsagt blant hjemmesupporterne.

Vi bekrefter din bestilling i løpet av 1-2 virkedager. Du kan bestille for inntil 5 medlemmer samtidig – men samtlige være medlem av Supporterklubben.

 

 

Ikke medlem av Supporterklubben? Du kan melde deg inn her på denne linken. Velger du kortbetaling opprettes det straks et medlemskap, og du vil raskere få svar fra oss vedrørende billettsøknaden.

 

Er du på jakt etter et utvidet tilbud som inkluderer for eksempel fly og hotell, kontakt Sabra Sportsreiser på telefon 24 14 94 46.