Bli med på Supportertreff sammen med Roy Evans

Søndag 14 mars blir det Supportertreff på Tempest i Oslo sentrum klokken 15.00. Hovedgjest blir tidligere manager Roy Evans. Møt opp og vis dine farger!

Møt opp og vis dine farger i Oslo 14. mars
Søndag 14. mars arrangerer Supporterklubben treff på Tempest i Oslo sentrum. Adressen er Fridtjof Nansen plass 8 (like ved Rådhuset). Treffet vil finne sted i 2. etasje og starter klokken 15.00. Tempest har åpen pub og restaurant i 1. etasje for de av dere som er tidlig ute.

Roy Evans møter fansen
Hovedgjest blir tidligere manager Roy Evans. Han vil fortelle litt om seg selv og tiden på Anfield før vi inntar oppgjøret Southampton-Liverpool på storskjerm. Etter kampen får vi Roys kampanalyse og kommentarer til resultatet. I tillegg blir det spørrekonkurranse med flybillett til England som toppremie, Liverpool musikk og videoer, mulighet til å treffe mange likesinnede, hyggelige priser i baren og mye annet moro! Vi har også et lite utvalg av souvenirer til salgs. Canal+ kommer og filmer - møt opp og vis dine farger!


Gratis for medlemmer av LFCSCSB
Dette er et lukket arrangement og gratis for medlemmer av LFCSCSB ved å oppgi gyldig medlemsnummer ved døra (vi kan også søke på navn hvis du ikke husker det). Dersom du ikke er medlem eller medlemskapet har gått ut, kan du bruke vår betalingsterminal på nettet til å få rettet raskt på det (velg kortbetaling).
Det er 18 års aldersgrense for å komme inn. Er du yngre enn dette vil du komme inn sammen med en ansvarlig voksenperson.

Vel møtt til et hyggelig treff!

Send inn spørsmål til Roy Evans
Allerede nå vil vi gjerne høre fra deg i form av spørsmål til Roy Evans. Send inn spørsmål til Liverpools tidligere manager på email: [email protected]. Vi trekker ut 10 spørsmål som Roy må svare på. Disse blir også belønnet med en liten premie. Legg derfor også ved din navn og adresse.