Budskap fra Houllier

Gérard Houllier mener at spillerne fortjener kreditt for å inneha 4.plasssen i sesong hvor de er blitt forfulgt av skader og dommere. Dato og tid for eventuell kvartfinale.

- Vi ønsker suksess, sammen med fansen

Gérard Houllier er nå på en kort ferie i Frankrike, men gjennom Liverpools offisielle hjemmeside har likevel manageren nå kommet med en krigserklæring foran de siste tre månedene av sesongen 2003/04:  - Budskapet jeg ønsker å legge frem, og jeg vil ha det frem veldig sterkt, at at alle blant spillere og stab er fast bestemt på og målrettet i oppgaven med å bringe Liverpool Football Club dit hvor klubben ønsker å være.

 

- Ja, gjennom vår egen stolthet og profesjonalisme ønsker vi å gjøre det for oss selv.  Men tro meg, vi ønsker også å gjøre det for våre supportere.  Jeg har alltid sagt at vi er sammen om dette, og skal vi nå våre mål er det nødt til å være slik.

 

- Jeg har fortalt spillerne at tatt i betraktning hva som har skjedd denne sesongen, hvor flere nøkkelspillere har vært langtidsskadet og vi har fått tvilsomme dommeravgjørelser mot oss, så fortjener de honnør for at de har vært i stand til å slåss om fjerdeplassen.  Men nå som vi er i den posisjonen må vi gi alt for at vi fortsatt blir der.

 

Kvartfinale lørdag 6.mars

Vinneren av kampen Portsmouth v Liverpool, som spilles førstkommende søndag, vil møte Arsenal i kvartfinalen i FA-Cupen lørdag 6.mars.  Avspark er kl 19.00 og kampen sendes direkte på BBC, og trolig også på TV2 Xtra.