Canal+ og Viasat vurderer Liverpool-show

Både i Canal+ og hos Viasat er man ”interessert” i Liverpools TV produksjon den kommende sesongen, hvis tilbudet passer for sportskanalene. Bortekamp mot Grazer på Five. Flere klubber linket til Diouf.

Avventende norske sportskanaler

Liverpool.no har i dag vært i kontakt med Canal+ og Viasat angående det TV-showet som Liverpool FC vil være med å produsere med sendestart 15.august.  Et ukentlig tre timers langt program vil både inneholde forhåndstoff med intervjuer etc., men også opptak fra Liverpools kamper i Champions League og Premier League.  Begge kanalene er foreløpig forsiktig med å si for mye i sakens anledning, men legger ikke skjul på at dette er interessant og noe man vil vurdere nøye.

 

Nina Engh i Canal +:  Vår sportssjef vil vurdere dette nærmere, men jeg ser på det som en selvfølge at dette er interessant stoff.  Det vil være et spørsmål hvordan dette kompletterer all den andre fotballen vi sender, og hvordan det passer inn for Canal+ Sport.  Vi vil sende mye mer fotball denne sesongen enn noen gang tidligere, og på en lørdag kan man nå for eksempel oppleve å ha mulighet til å se fire direktesendte kamper fra Premier League, samt to kamper i opptak på kvelden.

 

Sportssjef Stian Auno Kleppo hos Viasat:  I utgangspunktet er alt interessant, og vi vet at det er mange Liverpoolfans som gjerne vil se et slikt program.  Vi har nå også en egen fotballkanal gjennom Viasat Sport 2.  Vi må ta en vurdering angående plass, produksjon, og pris, men foreløpig er det for tidlig å se hva konklusjonen kan bli.

 

Grazer AK-Liverpool direkte på engelsk fjernsyn

Kanalen FIVE, eller tidligere Channel 5, bekrefter at de kommer til å sende Liverpools bortekamp i Østerrike direkte førstkommende tirsdag.  Avspark er kl 20.45 på "Arnold Schwarzenegger Stadium".  En del norske puber har denne kanalen tilgjengelig.

 

Mer interesse for El-Hadji

Liverpool foretar en radikal ”opprensk” av lønnsbudsjettet om dagen, og ved siden av at etablerte spillere som Heskey og Babbel har forlatt klubben har man lånt ut franskmennene Cheyrou, Diarra, Le Tallec og Medjani for neste sesong.  Ingenting tyder på at det stopper der.  Grégory Vignal og El-Hadji Diouf vil ventelig bli de neste på lista etter hvert som man rydder plass til hva som trolig blir nye innkjøp av Rafael Benitez.

El-Hadji Diouf er ikke med i planene til den nye manageren, men spilleren selv har klart uttrykt at han ikke er villig til å spille for hva som helst til neste sesong.  Han har i tillegg en lønn i Liverpool som gjør at interesserte klubber kan bli begrenset.  Det hindrer imidlertid ikke spekulasjonene om afrikanerens nærmeste fremtid.  De to siste klubbene som nevnes er Real Mallorca og Bolton, ifølge Sky Sports.  El-Hadji har selv uttrykt at den spanske ligaen kan være fristende, men Bolton og Sam Allardyce er en rev til å sikre seg kjente navn på låneavtaler.