Carra: - Det er opp til spillerne å snu kritikken

Jamie Carragher understreker at det er viktig at supporterne nå støtter laget for fullt i den viktige innspurten. Chris Kirkland er lei alt snakket om at han er utsatt for skader.

- Supporterne har alltid gitt oss støtte

Kritikken som er blitt Liverpool til del, spesielt de siste ukene, var noe Gérard Houllier og Jamie Carragher ble konfrontert med på pressekonferansen foran kampen mot Levski Sofia.  Carra mente at det kun var spillerne selv som kunne forandre på dagens stemning, og at han uansett følte at man hadde fansen i ryggen:  Det er oss spillere, og kun oss, som kan gjøre noe med dette.  Det er spillerne som løper ut på banen, ikke supporterne, manageren, eller staben.  Supporterne var veldig skuffet etter resultatet mot Portsmouth.  Mine venner og min familie reiste ned dit, og de var like skuffet som noen, noe de også visste å fortelle meg.  Jeg tror det er viktig at fansen i morgen kveld gir oss støtte fra første sekund, og skaper en god atmosfære på Anfield.  Forhåpentligvis kan vi da få oss en seier.

- Ut fra min erfaring har Liverpools supportere alltid støttet sitt lag.  Vi hadde tusenvis av fans med oss til Portsmouth, til tross for at kampen gikk direkte på fjernsyn og man måtte reise grytidlig om morgenen.  Vi vet hvilke fantastiske supportere vi har, og jeg er sikker på at de vil vise det igjen i morgen.

Carra mente dessuten at motstanderen Levski Sofia trolig var som andre lag fra østeuropa, nemlig teknisk veldig gode.  Det var viktig at man ikke lot dem trille ball for mye, og at man gikk hardt ut og sørget for at de ikke fikk spille sitt spill.

Venstrebacken forsvarte også sin lagkamerat Michael Owen, og var sikker på at han nok en gang ville komme tilbake å gi svar til kritikerne.

 

Kirkland såret over ”stempel”

Det er et faktum at Liverpools nåværende førstekeeper Chris Kirland har vært utsatt for mange skader de siste par sesongene.  Sisteskansen på Anfield mener likevel ikke det er riktig å si at han er en type som veldig lett blir skadet:  - Jeg har hørt folk si at jeg ”alltid er skadet”, eller han er ”skadeforfulgt”.  Det sårer når jeg hører slikt.

- Du kan forstå at folk kommenterer at jeg har hatt mange skader, men det er ikke noe jeg liker å høre.  Faktum er at alle de smellene jeg har fått ikke har vært til å unngå.  Det var ingenting jeg kunne gjøre med den alvorlige kneskaden jeg fikk mot Crystal Palace i fjor, og den brukne fingeren mot Bolton var noe som kunne skjedd hvem som helst.  Det var ikke min feil.

- Det er ikke slik at jeg går ut på banen med hensikt om å ødelegge min egen kropp.  Jeg gjør ting riktig, og jeg tar vare på meg selv på en profesjonell måte.

Det at Chris Kirkland er tilbake mellom stengene hos Liverpools førstelag vil også styrke hans sjanser til å bli med England til Portugal i sommer, en den lange keeperen kom da også med i troppen til privatlandskampen mot nettopp Portugal nylig:  - Det var en stor overraskelse, og det ga meg faktisk et problem.  Det var nemlig forlovedens bursdag sist tirsdag og det var meningen at jeg skulle ordne en fin presang til henne.  Isteden måtte jeg reise til London for å forberede meg til turen til Portugal, slik at de planene gitt ut av vinduet.  En kan vel si at min internasjonale karriere kom i veien for mitt privatliv!  Men jeg har sagt unnskyld, og tror at jeg er tilgitt.