Carra starter mot Island

Jamie Carragher spiller fra start i Englands oppvarmingskamp mot Island i morgen. Liverpool og Arsenal nummer to på oversikt fra Deloitte. Dagens Benitez uttalelser…

England imponerte ingen mot Japan i midtuken og kommer til å gjøre flere endringer i morgendagens kamp mot Island. For det første kommer de til å spille i en mer tradisjonell 4-4-2 formasjon. Diamantformasjon som ble prøvd ut tirsdag kveld høstet mye kritikk, selv om landslagets svenske manager på dagens pressekonferanse uttalte at det kan være nyttig å ha prøvd den oppstillingen før mesterskapet. Svennis uttalte i tillegg at han kom til å gjøre en del endringer på laget. Jamie Carragher er inne etter at John Terry har pådratt seg en hamstring skade. Han går rett inn i midtforsvaret, og vil forhåpentligvis lever opp til forventningene som en nyttig altmuligmann bakerst. Skaden til Terry er ikke så alvorlig at mesterskapet står i fare for Chelsea-spilleren. På dagens direkteoverførte pressebriefing på Sky Sport News blir det opplyst han skal trene for fullt igjen fra tirsdag.

Kampen overføres direkte på SkySport 2 i morgen ettermiddag.

 

Holder følge med Arsenal

Fotballøkonomene hos rådgivningsfirmaet Deloitte har som vanlig analysert tallene til toppklubbene i England. I oppsummeringen sier de at Premier League er i ferd med å få kontroll over økonomien og er den ”sunneste” ligaen i Europa. Manchester United hadde den største omsetningen med £175M, fulgt av Liverpool og Arsenal på delt 2. plass med sine £104M. Gjennomsnittelig omsetning i PL var £62M. De totale lønnsutgiftene økte med 8 % til £761M. En moderat økning sammenlignet med tidligere år. De siste årene har denne posten økt med 20-25 % i året. Transferutgiftene sank med hele 42 %. For Liverpools del kutte de lønningene med over 20 millioner kroner siste regnskapsår. Tallene bygger på regnskap for 2002/03 – og ikke sesongen vi nettopp har lagt bak oss.

I følge dagens Benitez…

uttalelser, har han enda ikke bestemt seg for hvilket lag han skal trene kommende sesong. Han bekrefter imidlertid at flere klubber har vist interesse. – Min agent tar i mot tilbudene, og vurderer dem. Vi vil bestemme oss når vi mottar et tilbud som er overbevisende nok. – Jeg har vært i en godt betalt profesjon i 18 år, og vært suksessfull de siste årene. Penger kommer og går. Ingenting kan sammenlignes med å være lykkelig sammen med familien.

På Anfield står det meste for tiden stille i og med at Rick Parry fortsatt er på ferie. Han er ventet tilbake over helgen.

 

Datoer for 2004/05

Som vi tidligere har skrevet kommer terminlisten 24. juni. FA Premier League bekrefter i dag tidspunktet til klokken 11.00. Følg med på denne siden eller få de viktigste kampene til din mobil ved å sende meldingen VARSLE LFCUPDATE til 1984.

Vi kan for øvrige nevne at ligastart er 14. august. Trekning for kvalifiseringen til Champions League blir foretatt 30. juli. Kampene for tredje kvalifiseringsrunde spilles 10/11 og 24/25. august.