Charlton håper å beholde Curbishley

Curbishley virker fornøyd i Charlton, men får antakeligvis lov til å gå hvis det rette tilbudet foreligger. Cissé med 5-års kontrakt. Henchoz og Hamann i EM-troppene. EM-kvalifisering for Wilkie, trolig forfall fra Foy.

Charlton har kommet med en uttalelse i forbindelse med at Alan Curbishley har blitt linket til managerjobben på Anfield. Man kan imidlertid trekke få slutninger ut av den, i og med at London-lagets chief executive Peter Varney verken utelukker det ene eller andre. Det virker som det er opp til Curbishley selv å avgjøre hvis et tilbud kommer på bordet.  Curbishley skal ha tegnet en ny kontrakt i februar, men skal ha en klausul i kontrakten om at han kan forlate klubben til fordel for en av toppklubbene i Premier League hvis de løser ham fra kontrakten for £4M.

Peter Varney uttaler følgende til Charltons offiselle nettside:

- Det er veldig forutsigbart. Så snart noen får sparken, er Alan den første manageren folk nevner, og det har vi blitt vant med. Situasjonen er den at Alan signerte en ny tre og et halvt års avtale i begynnelsen av året, og han er fornøyd her i Charlton. Vi har akkurat havnet på 7.plass i Premier League og han har nå det største transferbudsjettet en Charlton-manager noen gang har hatt, så hvorfor skal han ønske å dra? Alan er imidlertid den eneste som kan svare på om Liverpool-jobben enten er for attraktiv til å avslå eller ikke. Med respekt for de andre klubbene som har vist interesse for ham, så har ingen av disse vært blant de fire beste. Men jeg gjentar at Alan er lykkelig her og var sikker nok til å undertegne ny kontrakt. Han har en betydelig sum penger å bruke på nye spillere og klubben viser fremgang hele tiden, både på og utenfor banen. Han har midlene til å gjøre oss så konkurransedyktige som mulig på banen, så dette er gode tider for Charlton. Å reise fra det og til en situasjon hvor det er langt mer press og stadig krav om suksess, håper vi at Alan vil føle at han kan oppnå sine målsetninger her i Charlton.

 

Cissé med 5-års kontrakt

Djibril Cissé, som skadet ankelen i gårsdagens sesongavslutning i Ligue 1, skal etter planen bli Liverpool-spiller fra 1.juli, og Houllier avslører at spilleren har skrevet en 5-års kontrakt med klubben.

- Jeg synes Liverpool har signert en stor spiller i Djibril Cissé. Han er en fantastisk spiss og han har signert for fem år, så det er godt om tid for noen å jobbe med ham. Han har vært den beste spilleren i Frankrike de siste tre sesongene, Rick og jeg har brukt et par år på sørge for at overgangen gikk gjennom. Han er veldig, veldig rask, har et godt skudd og er en ekte målscorer.

 

Henchoz og Hamann i EM-troppene

Både Sveits og Tyskland har offentliggjort sine EM-tropper, og både Stephane Henchoz og Dietmar Hamann er inkludert. Den sveitsiske landslagstreneren Koebi Kuhn valgte å ta ut 26 spillere i første omgang, men det kan bare meldes på 23 spillere til EM-sluttspillet. Henchoz bør være blant disse såfremt han unngår skader i oppkjøringen.

 

EM-kvalifisering for Wilkie – trolig forfall fra Foy

Skottland U19 har reist til Østerrike for å ta fatt på siste fase av EM-kvalifiseringen. De møter Finland tirsdag, før Polen venter på torsdag. Mini-turneringen avsluttes med kamp mot vertsnasjonen på lørdag. Både Ryan Wilkie (bildet) og Robbie Foy var opprinnelig tatt ut, men kun førstnevnte er påmeldt til kampene. Robbie Foy har trolig meldt forfall grunnet den alvorlige skaden han pådro seg i kamp for U21-landslaget i slutten av april.