Cheyrou ankelskadet

Houllier ønsket friske ben mot Southampton. Canal+ har betalt dyrt for nye år med flere kamper fra Premier League. Flere rykter om thailandske millioner til LFC.

Bruno skadet under oppvarming

Gérard Houllier uttalte etter tapet mot Southampton at han regnet med at torsdagens kamp mot Marseille ville ha innvirkning på hans lag, og at han ønsket seg friske ben på St. Mary’s.  Dessverre for manageren grunnstøtte delvis de planene da Bruno Cheyrou faktisk skadet seg under oppvarmingen:  - Når du skal spille rett etter en kamp i Europa vet du at du ikke vil være på ditt beste.  Jeg ønsket noen friske ben og det var derfor Bruno Cheyrou og El-Hadji Diouf var på laget.  Dessverre skadet Bruno sin ankel under oppvarmingen, og Harry kom inn og spilte bra.  Vi hadde kontroll på denne kampen og var veldig disiplinerte.  En stor feil forandret balansen i kampen, men slik er fotballen.

 

Mer engelsk fotball på Canal+

Ifølge ”Kampanje” skal Canal+ ha bladd opp om lag 650 millinoner for tre år til med nordiske rettigheter til sendinger fra Premier League.  Etter det vi forstår vil avtalen medføre enda flere kamper enn hva som har vært tilfellet opp til nå.  Flere detaljer om dette ventes å bli lagt frem når kanalen har pressekonferanse om sine investeringer i engelsk og norsk fotball førstkommende torsdag.

 

Thailandsk kapital på vei?

Den snakkesalige Thavatchai Sajakul er landslagsmanager i Thailand, og han er samtidig rådgiver for statsminister Thaksin Shinawatra.  Det har tidliger vært antydet at den styrtrike Shinawatra skal ha et ønske om å invistere tungt i Liverpool FC, og Sajakul har skapt overskrifter ved å komme med flere uttalelser om dette:  - De ønsker å selge til oss, og vi ønsker å kjøpe.  Vi har uttrykt ønske om at vi gjerne vil bli en del av deres klubb.  På dette tidspunkt dreier det seg fortsatt om uoffisielle samtaler.  Vi har ikke snakket i detalj om dette, men er vi seriøse i forhold til dette?  Ja, vi er seriøse.

Statsminister Shinawatra har tjent sine milliarder ved å selge mobiltelefoner.  En del av forutsetningen for at man vil engasjere seg økonomisk i Østen skal være at man ønsker at Liverpool skal være med å bygge et akademi for fotballtalenter i Thailand.  Det skal også være føringer som går på at man ønsker at Liverpool skal knytte til seg spillere fra Thailand, så fremt de holder det ønskelige nivå.