Cissé: - Jeg prøvde å få Wiltord til LFC

Liverpools angriper håpet å få kompisen til Anfield. Richie Partridge håper han får sin sjanse. Tap for Darren Potter og Irland U21.

Benitez snakket med Wiltord

Djibril Cissé og Sylvain Wiltord er nære venner, og førstnevnte avslører nå at han forsøkte å influere slik at kontraktsløse Wiltord havnet på Anfield foran denne sesongen:  - Jeg trodde Wiltord ville komme til Liverpool.  Jeg banket på hos manageren og ba ham om å kjøpe Sylvain.  Jeg ga ham hans mobilnummer, og de snakket sammen på telefonen.  Skuffende nok var det likevel ikke mulig å få gjort en avtale.

Rafael Benitez har tidligere sagt at han ønsket å kjøpe Jonathan Woodgate fra Newcastle, men at Liverpool ikke kunne konkurrere med det budet Real Madrid kom med.  Manageren ønsket også Fernando Morientes fra Real i sammenheng med overgangen til Michael Owen.  Det er derfor liten tvil om at Rafa har flere spillere i tankene, og at det vil bli handlet enten i januar eller til neste sommer.

 

Offensiv Richie Partridge

Richie Partridge gjorde en bra kamp og scoret utligningsmålet da reservene i går spilte 2-2 mot Blackburn.  Den kjappe vingen har hatt mye uflaks med skader, men synes nå å ha kommet seg helt etter et langvarig opphold som følge av en kneoperasjon.  Iren blir 24 år til søndag, og fikk en forlengelse av sin kontrakt med et år, fram til 2005, da mesteparten av forrige sesong ble spolert av skaden.  Sympatiske Richie vet han har dårlig med å imponere nok til fortsatt å ha en fremtid på Anfield, men håper nå at han kan få sin sjanse med en ny manager:  - Jeg er ikke dum.  Jeg vet det blir hardt å komme seg inn på førstelaget her med så mange gode spillere.  Jeg håper bare at manageren vil gi meg en sjanse til å vise hva jeg kan gjøre.  Det har vært mye uflaks for meg, og mesteparten av fansen har ikke fått sett hva er i stand til.  Den nye sjefen har gitt noen av ungdommene en sjanse denne sesongen, som er oppmuntrende.  Jeg har følt meg i bra slag på reservelaget i de siste par kampene og skal gjøre mitt ytterste for å imponere ham og den øvrige trenerstaben.  Jeg har ikke satt meg for mange mål denne sesongen, men føler jeg har tro på meg selv og føler meg sikker på at jeg kan bli bedre.

 

Irland U21 tapte 4-2

De irske undommene fikk kjørt seg skikkelig da de møtte Sveits i EM-kvalifisering i går.  To raske scoringer tidlig i 2.omgang ga sveitserne en 3-0 ledelse, og Irland greide aldri å få kontakt etter det.  Darren Potter startet igjen på Irlands sentrale midtbane.

John Welsh satt hele kampen på benken, da England U21 vant 3-1 over Polen.