Cisse i Liverpool?

Reuters melder at Djibril Cissé i Vi følger denne saken utover kvelden.dag fløy inn til Liverpool for å gjennomføre en medisinsk test. Oppdatert kl: 00.22.

Det er altså nyhetsbyrået Reuters som i ettermiddag har sendt ut en melding om at Frankrikes toppscorer, 22-årige Djibril Cissé, i dag har blitt fløyet inn til Liverpool for å gjennomgå en medisinsk test.

 

I følge samme kilde sier spilleren at han ikke kan signere en kontrakt nå fordi han har kontrakt med Auxerre frem til 2005. Han uttaler samtidig at han garantert spiller for Liverpool fra sommeren av.

 

Vi jobber å få mer klarhet i hva disse meldingene betyr utover kvelden. Det er høyst uvanlig at en spiller under kontrakt med en annen klubb gjennomfører en medisinsk test flere måneder før han angivelig skal fullføre overgangen.

Oppdatert kl 00.22: Etter det vi erfarer har Cissé vært på Merseyside i helgen - trolig for å forhandle frem en endelig avtale om en overgang til sommeren. Det er som kjent spillefri i Frankrike, og begge parter har ønsket å benytte fridagene på best mulig måte. I følge våre kilder er det ikke undertegnet noen pre-kontrakt. Det kan det heller ikke gjøres, da Cissé ikke er Bosman-spiller til sommeren.