Coventry vil ha Kirkland på lån

Chris Kirklands tidligere klubb ønsker å få den engelske landslagsspilleren på utlån. Flere ”nesten-overganger” da transfervinduet ble stengt. Hughie skuffet etter ny dårlig reservelagskamp.

Tirsdag ble transfervinduet stengt, og etterdønningene begynner nå å komme til overflaten på det som kunne ha blitt en hektisk dag for Liverpool FC. Coventry har lenge jobbet for å få deres tidligere keeper, Chris Kirkland, tilbake på utlån. Til tross for at transfervinduet ble stengt 31. august, kan fortsatt en slik avtale gå igjennom. The Football League opererer med egne regler og kan kjøpe og selge spillere mellom hverandre frem til 24. mars 2005. De kan også kjøpe eller låne spillere fra Premier League frem til den datoen. Spillere kan dog ikke gå motsatt vei. Til tross for Coventrys sjarmoffensiv, har vi liten tro på at Kirkland tar turen en etasje ned.

 

Irritert Cortes – Henchoz nesten til City?

Mens Liverpool fikk blokkert en overgang på Luton-keeper, Dean Brill (19), i siste øyeblikk og Manchester City angivelig kom med et sent bud på Stephane Henchoz, satt Real Mallorca forsvareren David Cortes og ventet på siste nytt fra Merseyside tirsdag ettermiddag. 25-åringen forteller i dag at han ble kontaktet av Liverpool og forespeilet en overgang. I ettertid skal imidlertid en LFC-direktør ha fortalt at de var avhengig av å selge et par spillere (Traore?) for å få gjennomført overgangen. Det gjør den 25-årige spanjolen forbannet. – Liverpool satte et lys foran meg, men av grunner jeg ikke vet ble det aldri noe av overgangen. Hvis det var slik at de måtte selge før de kunne kjøpe, skulle de aldri ha kontaktet meg og forespeilet meg en overgang. Ryktene vil også ha det til at Keegan la inn et sent bud på Henchoz etter at City ikke klarte å holde på Daniel van Buyten. Liverpool skal imidlertid ha forlangt £1M for sveitseren, noe Manchester-klubben ikke var interessert i å betale.

 

Hughie skuffet etter uavgjort

Til tross for fordelen av å spille med en mann mer etter at Forest-keeper Ian Deakin ble utvist etter 58 minutter i reservelagskampen i Wrexham i går kveld, klarte aldri de nestbeste å imponere. En skuffet Hughie McAuley kunne etter kampen konstatere et nytt skuffende resultat i årets sesong. – Vi hadde igjen ballen mye, men klarte sjeldent å komme igjennom forsvarsmuren og true dem innenfor 16-meteren. Neil Mellor og Richie Partridge var tilbake etter skade og trengte en gjennomkjøring. Begge mistet oppkjøringen til sesongen, og de vil helt sikkert få flere kamper på dette nivået med det første. Neste kamper for reservelaget er borte mot Blackburn tirsdag, og hjemme mot Sunderland 16. september.