Curbishley ble tungen på vektskåla for Murphy

Danny Murphy valgte Charlton fremfor Tottenham fordi han har enorm tiltro til Alan Curbishley, og fordi han tror at Charlton er i ferd med å passere Spurs og bli en bedre og større klubb.

Danny Murphy snakket på en pressekonferanse i dag ut om overgangen til Charlton. Alan Curbishley sitt renomé som manager skal ha vært tungen på vektskåla hvorfor valget falt på sør-London klubben i stedet for Tottenham. Murphy mener også at Charlton som klubb utviste større ambisjoner enn Spurs.

 

- Jeg hadde i grunnen gode tilbud både fra Tottenham og Charlton, og jeg bestemte meg for å gå for Charlton. I motsetning til hva som har blitt sagt og skrevet, hadde jeg muligheten til å gå til Tottenham med forsikringer om å få spille førstelagsfotball der, men jeg valgte Charlton fordi jeg mener at denne klubben er fullt på høyde med, om ikke bedre enn Tottenham. Og med Alan Curbishley som sjef mener jeg klubben definitivt vil fortsette progresjonen, og bli en større og bedre klubb enn Tottenham, uttalte Murphy.

 

- Jeg ønsket å spille under Alan Curbishley fordi han er en manager som har et meget godt rykte på seg, og han er en person som jeg tror er i stand til å forbedre meg som fotballspiller. Han har alle kvalitetene jeg ser etter i en manager, og jeg ser fram til å arbeide under han, og forhåpentligvis får vi en god sesong, la han til.

 

- Jeg ønsker å bli en bedre spiller. Folk vil si at dette er et steg ned på rangstigen, men på dette stadium i karrieren min trenger jeg en ny utfordring. Jeg ønsker å hjelpe Charlton til å ta enda et steg opp, og jeg mener at europacupfotball på The Valley er fullt ut oppnåelig i de kommende sesongene. Kan jeg bli en del av et lag som oppnår det, vil jeg være fornøyd. Jeg tror Charlton spiller en fotball som passer meg, og forhåpentligvis vil jeg passe for Charlton.

 

Murphy, som har blitt tildelt trøye nummer 13 i Charlton, avsluttet: - Charlton har hatt stor framgang de siste årene. Hver gang jeg har spilt mot dem for Liverpool har de vist fremskritt. Og de spiller fotball slik fotball skal spilles, noe som er viktig for meg. Jeg har noen flotte minner fra tiden i Liverpool, og jeg har fortsatt mange venner der. Jeg kommer fortsatt til å være en fan av Liverpool, men dette er også starten på et nytt kapittel for meg. Men jeg ønsker gutta i Liverpool alt vel, og håper de oppnår suksess, men for meg er det Charlton som har topp prioritet nå. Liverpool kommer i andre rekke.