De røde klar for ulvejakt

Bare tre poeng er godt nok for et Liverpoollag som ønsker å kutte ned forsparanget opp til Charlton. 24 år siden siste seier for de røde på Molineux. Slipper inn ligamål nummer 5000?

Kanskje må vi tilbake til 1976 for å finne en kamp mot Wolves på Molineux som har betydd mer for Liverpool F.C. enn oppgjøret i kveld? Seier i kveld vil føre oss opp i ryggen på Charlton – to poeng bak den viktige 4. plassen. Med Steven Gerrard tilbake fra skade er det viktig å slå tilbake så raskt som mulig etter nederlaget mot Tottenham lørdag. Statistikken for de røde i The Midlands er ikke imponerende. Dette er Liverpools første kamp på banen i ligasammenheng siden 1983-84. Ian Rush, som er med i dagens trenerteam, scoret for oss i 1-1 på sesongens åpningsdag. Vår siste seier på Molineux kom for 24 år siden, i april 1979. Etter den tid har vi tapt tre og spilt én uavgjort på fire kamper. Wolverhampton har ikke tapt på hjemmebane siden september. På de 10 siste kampene har de vunnet syv.
Paul Ince og Mark Kennedy møter gamle lagkamerater hos hjemmelaget. Paul Jones spilte 44 kamper for ulvene i tidsrommet 1991-96.
Liverpools neste ligamål vi slipper inn vil være nummer 5000 i rekken. Michael Owen er to mål i fra å ha scoret 150 mål for de røde i alle turneringer. Bare syv andre spillere har oppnådd det samme siden 1892. Scorer St. Michael i kveld blir Wolves hans 29. Premier League lag han har scoret mot.

 

Wolverhampton-Liverpool går ikke på TV. Vi oppdaterer kampen fra avspark her på www.liverpool.no eller via vår SMS-tjeneste. Send VARSLE LFCLIVE til 1984 for å logge deg på. Du sender meldingen ”stopp” og tjenestens navn for å logge deg av igjen.

 

* Unibond League laget Burscough har kontaktet Stan Collymores agent med håp om å lure den tidligere Liverpoolspilleren til å gjøre comeback. Stan The Man har vært ute av fotball siden 2001.